KOCAELİ'DE 'ÖZEL GÜVENLİK' ALARMI

Kocaeli 27.02.2016 - 11:19, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:31
 

KOCAELİ'DE 'ÖZEL GÜVENLİK' ALARMI

Yeni güvenlik konsepti çerçevesinde harekete geçen Emniyet Genel Müdürlüğü, Hakkari ve Şırnak dışındaki aralarında Kocaeli'nin de olduğu tüm kentlerde özel güvenlikle korunan bina ve tesislerdeki önlemleri denetlemeye başladı.

Milliyet gazetesinden Tolga Şardan'ın haberine göre; Ankara’da yaşanan bombalı araç saldırının ardından Başbakan Ahmet Davutoğlu’nun açıkladığı yeni güvenlik konsepti çerçevesinde harekete geçen Emniyet Genel Müdürlüğü (EGM), aralarında Kocaeli'nin de olduğu 79 kentteki özel güvenlikle korunan bina ve tesislerdeki önlemleri denetlemeye başladı. Buna göre; müfettişler beş gün sürecek denetleme çalışmalarında, görevlendirildikleri kentlerdeki havaalanları ve metrolar başta olmak üzere, halkın yoğun olarak bulunduğu AVM’ler, otogarlar ve tren istasyonlarında görev yapan özel güvenlik görevlilerinin çalışma, verimlilik ve etkinliğini yerinde inceleyip aksaklıklar ve sorunlar, rapor halinde EGM’ye iletilecek.  Bu kapsamda, Emniyet Genel Müdürlüğü bünyesinde görev yapan Özel Güvenlik Denetleme Başkanlığı, Şırnak ve Hakkari dışındaki 79 kentteki özel güvenlikçileri denetlemeye başladı. Başkanlık, kadrosundaki polis başmüfettişlerini gruplar halinde illere gönderdi. Çarşamba günü görevlendirildikleri kentlerde çalışmaya başladı. Ankara, Adana, Bursa, İstanbul, İzmir ve Kocaeli’deki denetlemeler en az 12 kişilik özel denetleme gruplarıyla yapılırken, orta ve küçük ölçekli kentlere ise 2’şer kişilik ekipler gönderildi.
Yeni güvenlik konsepti çerçevesinde harekete geçen Emniyet Genel Müdürlüğü, Hakkari ve Şırnak dışındaki aralarında Kocaeli'nin de olduğu tüm kentlerde özel güvenlikle korunan bina ve tesislerdeki önlemleri denetlemeye başladı.

Milliyet gazetesinden Tolga Şardan'ın haberine göre; Ankara’da yaşanan bombalı araç saldırının ardından Başbakan Ahmet Davutoğlu’nun açıkladığı yeni güvenlik konsepti çerçevesinde harekete geçen Emniyet Genel Müdürlüğü (EGM), aralarında Kocaeli'nin de olduğu 79 kentteki özel güvenlikle korunan bina ve tesislerdeki önlemleri denetlemeye başladı.

Buna göre; müfettişler beş gün sürecek denetleme çalışmalarında, görevlendirildikleri kentlerdeki havaalanları ve metrolar başta olmak üzere, halkın yoğun olarak bulunduğu AVM’ler, otogarlar ve tren istasyonlarında görev yapan özel güvenlik görevlilerinin çalışma, verimlilik ve etkinliğini yerinde inceleyip aksaklıklar ve sorunlar, rapor halinde EGM’ye iletilecek. 

Bu kapsamda, Emniyet Genel Müdürlüğü bünyesinde görev yapan Özel Güvenlik Denetleme Başkanlığı, Şırnak ve Hakkari dışındaki 79 kentteki özel güvenlikçileri denetlemeye başladı. Başkanlık, kadrosundaki polis başmüfettişlerini gruplar halinde illere gönderdi. Çarşamba günü görevlendirildikleri kentlerde çalışmaya başladı. Ankara, Adana, Bursa, İstanbul, İzmir ve Kocaeli’deki denetlemeler en az 12 kişilik özel denetleme gruplarıyla yapılırken, orta ve küçük ölçekli kentlere ise 2’şer kişilik ekipler gönderildi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.