Kocaeli'de yağmur etkili olacak!

Kocaeli 03.05.2020 - 16:10, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:34
 

Kocaeli'de yağmur etkili olacak!

Kocaeli Meteoroloji Müdürlüğü, hava sıcaklığı ve yağışla ilgili tahminlerini açıkladığı 5 günlük hava tahmin raporunu duyurdu. Dün başlayan ve gün içerisinde aralıklarla etkisini gösteren yağış, Kocaeli'de 5 gün boyunca devam edecek. Bu gece ise Kocaeli Meteoroloji Müdürlüğü'nün verilerine göre gök gürültülü sağnak yağış bekleniyor.  Hava sıcaklığı ise en düşük 15 en yüksek 21 olacak. 4 Mayıs Pazartesi günü de il genelinde gök görültülü ve sağnak yağış bekleniyor. Pazartesi günü ise hava en fazla 18 en düşük 12 olacak.  5 Mayıs Salı günü hava sağanak yağışa dönüyor.  İl genelinde hakim olması beklenen sağnak yağışlı havanın perşembe gününe kadar süreceği belirtildi.  Meteoroloji Müdürlüğü'nün 5 günlük hava durumu tahminleri şu şekilde; 

Kocaeli Meteoroloji Müdürlüğü, hava sıcaklığı ve yağışla ilgili tahminlerini açıkladığı 5 günlük hava tahmin raporunu duyurdu. Dün başlayan ve gün içerisinde aralıklarla etkisini gösteren yağış, Kocaeli'de 5 gün boyunca devam edecek. Bu gece ise Kocaeli Meteoroloji Müdürlüğü'nün verilerine göre gök gürültülü sağnak yağış bekleniyor. 

Hava sıcaklığı ise en düşük 15 en yüksek 21 olacak. 4 Mayıs Pazartesi günü de il genelinde gök görültülü ve sağnak yağış bekleniyor. Pazartesi günü ise hava en fazla 18 en düşük 12 olacak.  5 Mayıs Salı günü hava sağanak yağışa dönüyor. 

İl genelinde hakim olması beklenen sağnak yağışlı havanın perşembe gününe kadar süreceği belirtildi. 

Meteoroloji Müdürlüğü'nün 5 günlük hava durumu tahminleri şu şekilde; 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.