Kocaeli Emniyeti denizlerde de güçlü!

Kocaeli 18.04.2020 - 12:12, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:34
 

Kocaeli Emniyeti denizlerde de güçlü!

Kocaeli Liman Başkanlığı tarafından, Kocaeli İl Emniyet Müdürlüğünün Deniz sorumluluk bölgesinde, artan noktaların denetlenip korunması amacıyla, 9.80 metre boyunda hizmet botu tahsis edildi. Kocaeli Liman Başkanlığı tarafından,  Deniz Limanı Şube Müdürlüğü hizmetlerinde kullanılmak üzere 9.80 metre boyunda olan kamaralı hizmet botu, kurumlar arası görüşmeler sonucunda 3 yıllığına geçici olarak kullanılmak üzere Kocaeli İl Emniyet Müdürlüğüne tahsis edildi. Aktif olarak kullanıma başlanılan bot ile Kocaeli İl Emniyet Müdürlüğü ikinci botuna kavuştu. Tahsis edilen ikinci bot sayesinde, 176 kilometrelik sahil şeridinin kontrolü daha yoğun bir şekilde yapılabilecek. Ayrıca yine görev sahasında olan 10 adet yolcu vapur iskelesi, 2 adet feribot iskelesi, 35 adet ISPS sertifikalı uluslararası gemi trafiğine açık liman tesisi, 12 adet balıkçı barınağı ve stratejik öneme sahip TÜPRAŞ İzmit Rafineri Müdürlüğü, Donanma Komutanlığı, Osmangazi Köprüsü gibi tesislere korunma sağlanacak.

Kocaeli Liman Başkanlığı tarafından, Kocaeli İl Emniyet Müdürlüğünün Deniz sorumluluk bölgesinde, artan noktaların denetlenip korunması amacıyla, 9.80 metre boyunda hizmet botu tahsis edildi.

Kocaeli Liman Başkanlığı tarafından,  Deniz Limanı Şube Müdürlüğü hizmetlerinde kullanılmak üzere 9.80 metre boyunda olan kamaralı hizmet botu, kurumlar arası görüşmeler sonucunda 3 yıllığına geçici olarak kullanılmak üzere Kocaeli İl Emniyet Müdürlüğüne tahsis edildi. Aktif olarak kullanıma başlanılan bot ile Kocaeli İl Emniyet Müdürlüğü ikinci botuna kavuştu. Tahsis edilen ikinci bot sayesinde, 176 kilometrelik sahil şeridinin kontrolü daha yoğun bir şekilde yapılabilecek. Ayrıca yine görev sahasında olan 10 adet yolcu vapur iskelesi, 2 adet feribot iskelesi, 35 adet ISPS sertifikalı uluslararası gemi trafiğine açık liman tesisi, 12 adet balıkçı barınağı ve stratejik öneme sahip TÜPRAŞ İzmit Rafineri Müdürlüğü, Donanma Komutanlığı, Osmangazi Köprüsü gibi tesislere korunma sağlanacak.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.