Kocaeli Gazeteciler Cemiyeti Başkanvekili'nden Köşker'i eleştirenlere tepki

Kocaeli 03.08.2016 - 12:01, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:31
 

Kocaeli Gazeteciler Cemiyeti Başkanvekili'nden Köşker'i eleştirenlere tepki

Kocaeli Gazeteciler Cemiyeti Başkanvekili Levent Altun, sosyal medyadan yaptığı açıklamada Gebze belediye Başkanı Adnan Köşker'i eleştirenlere sert tepki gösterdi.

Kocaeli Gazeteciler Cemiyeti Başkanvekili Levent Altun, sosyal medyadan yaptığı açıklamada Gebze belediye Başkanı Adnan Köşker'i eleştirenlere sert tepki gösterdi. Gebze'de son dönemde bazı kesimlerin sosyal medyada yaptıkları paylaşımlarda Gebze  Belediyesi'nin geçmişte Türkçe olimpiyatlarına destek vermesi nedeniyle Başkan Köşker'i hedef almalarına tepki gösteren Gazeteci Levent Altun, bu tür eleştiri yapanları samimiyetsizlik ve ilkesizlikle suçladı. Levent Altun, yaptığı açıklamada şu ifadelere yer verdi: "Gebze Belediye Başkanı Adnan Köşker'i, cemaatin Türkçe Olimpiyatları'na destek vermekle suçlayanlar, o zamanlar AK Parti'nin en tepesindekilerinin de FETÖ liderine övgüler dizdiğini bilmiyorlar mı?  Yoksa Cumhurbaşkanı Erdoğan'ı eleştirmekten korktukları için mi en alttaki Köşker'i suçlama kolaycılığına kaçıyorlar?  Lütfen biraz samimi olun, eleştirilerinizi zamana ve kişilere göre değil kendi doğrularınıza ve ilkelerinize göre yapın."
Kocaeli Gazeteciler Cemiyeti Başkanvekili Levent Altun, sosyal medyadan yaptığı açıklamada Gebze belediye Başkanı Adnan Köşker'i eleştirenlere sert tepki gösterdi.

Kocaeli Gazeteciler Cemiyeti Başkanvekili Levent Altun, sosyal medyadan yaptığı açıklamada Gebze belediye Başkanı Adnan Köşker'i eleştirenlere sert tepki gösterdi. Gebze'de son dönemde bazı kesimlerin sosyal medyada yaptıkları paylaşımlarda Gebze  Belediyesi'nin geçmişte Türkçe olimpiyatlarına destek vermesi nedeniyle Başkan Köşker'i hedef almalarına tepki gösteren Gazeteci Levent Altun, bu tür eleştiri yapanları samimiyetsizlik ve ilkesizlikle suçladı.

Levent Altun, yaptığı açıklamada şu ifadelere yer verdi:

"Gebze Belediye Başkanı Adnan Köşker'i, cemaatin Türkçe Olimpiyatları'na destek vermekle suçlayanlar, o zamanlar AK Parti'nin en tepesindekilerinin de FETÖ liderine övgüler dizdiğini bilmiyorlar mı? 
Yoksa Cumhurbaşkanı Erdoğan'ı eleştirmekten korktukları için mi en alttaki Köşker'i suçlama kolaycılığına kaçıyorlar? 
Lütfen biraz samimi olun, eleştirilerinizi zamana ve kişilere göre değil kendi doğrularınıza ve ilkelerinize göre yapın."

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.