KOCAELİ HOŞGÖRÜSÜYLE GÖZ DOLDURUYOR...

Kocaeli 05.07.2017 - 11:55, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:32
 

KOCAELİ HOŞGÖRÜSÜYLE GÖZ DOLDURUYOR...

Her gün ortalama 40 Bin kişi ile yürüyen adalet kortejini ağırlayan Kocaeli, adalet yürüyüşçülerine gösterdiği ilgi ve hoşgörü ile göz kamaştırmaya devam ediyor.

KÖRFEZ DARICA ve GEBZE'DE AYNI HOŞGÖRÜYÜ BEKLİYORUZ... Kocaeli Milletvekili Tahsin Tarhan, "2 gündür Kocaeli sınırları içerisinde devam eden ve çok yoğun ilgi gören adalet yürüyüşü ile ilgili, Kocaeli sosyo politik yapısı dahilinde hoşgörü temelinde şekillenmiş bir şehirdir. Adalet yürüyüşüne katılan cumhuriyet sevdalılarına il genelinde gösterilen ilginin Körfez, Darıca ve Gebze'de de devam edeceğine inanıyorum" dedi. DÜNYANIN EN ANLAMLI DÜĞÜNÜ Kocaeli Gençlik Kolları Başkanı'nın nikahında, Genel Başkan Sayın Kemal Kılıçdaroğlu ve Kocaeli Milletvekilleri ile birlikte nikah şahitliği yapan Tahsin Tarhan, "Her alanda olduğu gibi bu nikah da dünya tarihine geçecek, adalet isteyenleri hiç bir şeyin durduramayacağını şahitlik ettiğimiz bu nikah bir kez daha göstermiştir. ADALET OLMADAN, HİÇ BİR ŞEY OLMAZ… Tarhan,"Türkiye'de artık hukukun olmadığı tüm dünya tarafından biliniyor. Siyasi iktidarın işgaline uğramış bir hukuk, ekonomisi çökmüş, üretim yapmayan bir Türkiye tablosu bizlere yakışmıyor. Tüm bunları düzeltebilmek için önce adaleti sağlamak lazım. Adalet olmadan, hiç bir şey olmaz" dedi.
Her gün ortalama 40 Bin kişi ile yürüyen adalet kortejini ağırlayan Kocaeli, adalet yürüyüşçülerine gösterdiği ilgi ve hoşgörü ile göz kamaştırmaya devam ediyor.

KÖRFEZ DARICA ve GEBZE'DE AYNI HOŞGÖRÜYÜ BEKLİYORUZ...

Kocaeli Milletvekili Tahsin Tarhan, "2 gündür Kocaeli sınırları içerisinde devam eden ve çok yoğun ilgi gören adalet yürüyüşü ile ilgili, Kocaeli sosyo politik yapısı dahilinde hoşgörü temelinde şekillenmiş bir şehirdir. Adalet yürüyüşüne katılan cumhuriyet sevdalılarına il genelinde gösterilen ilginin Körfez, Darıca ve Gebze'de de devam edeceğine inanıyorum" dedi.

DÜNYANIN EN ANLAMLI DÜĞÜNÜ

Kocaeli Gençlik Kolları Başkanı'nın nikahında, Genel Başkan Sayın Kemal Kılıçdaroğlu ve Kocaeli Milletvekilleri ile birlikte nikah şahitliği yapan Tahsin Tarhan, "Her alanda olduğu gibi bu nikah da dünya tarihine geçecek, adalet isteyenleri hiç bir şeyin durduramayacağını şahitlik ettiğimiz bu nikah bir kez daha göstermiştir.

ADALET OLMADAN, HİÇ BİR ŞEY OLMAZ…

Tarhan,"Türkiye'de artık hukukun olmadığı tüm dünya tarafından biliniyor. Siyasi iktidarın işgaline uğramış bir hukuk, ekonomisi çökmüş, üretim yapmayan bir Türkiye tablosu bizlere yakışmıyor. Tüm bunları düzeltebilmek için önce adaleti sağlamak lazım. Adalet olmadan, hiç bir şey olmaz" dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.