GEBZE BELEDİYESİ 18 MART İLANI

Kocaeli’nin geleceği için çalışacağız

Kocaeli 13.12.2018 - 09:50, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:33
 

Kocaeli’nin geleceği için çalışacağız

Derince’de muhtarlarla bir araya gelen Büyükakın, “Seçildiğimizde herkesin başkanı olacağız, Kocaeli için çalışacağız” dedi.

AK Parti Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Doç. Dr. Tahir Büyükakın, seçim çalışmaları kapsamında Derince’de esnaf ziyaretleri yaptı, vatandaşlarla hasbihal etti. Esnaf ziyaretlerinin ardından Derince ilçesi muhtarlarıyla bir araya gelen Büyükakın, 1969 yılında Derince’de Makasça Mahallesinde doğduğunu anlatan Büyükakın, “Burada büyüdüm, rahmetli babam burada esnaftı. Burası bizim ata yurdumuz. Ömrümün otuz yılı Derince’de geçmiştir. Bu kentin her karışını yaşaya yaşaya öğrendik” dedi. “ESNAFIMIZIN TAŞIDIĞI YOLCU SAYISI DA ARTTI” Belediye Başkanları seçimden sonra bir partinin değil, herkesin başkanı olur vurgusu da yapan Büyükakın, “Biz de herkesin başkanı olacağız, Kocaeli’nin geleceği için çalışacağız” ifadelerini sarf etti. Şehre ilişkin projelerinin hazır olduğunu belirterek İzmit’te tramvay hattı yapıldığı dönemde çok eleştirildiğini de hatırlatan Büyükakın, “O dönemde radikal kararlar almamız gerekiyordu, tepkilere rağmen geri adım atmadık. Şu an günlük 41 bin yolcu kapasitesine ulaşan Akçaray kendi rekorlarını da kırdığını görüyoruz. Şimdi herkes tramvay projemiz için Allah razı olsun diyor” şeklinde konuştu. “AKILLI BELEDİYECİLİK UYGULAMALARINDAN YARARLANACAĞIZ” Muhtarlar olan buluşmasında Derince Belediye Başkanı Ali Haydar Bulut’un da eşlik ettiği birliktelikte Ortaokul’dan itibaren İzmit’te okuduğunu da söyleyen AK Parti Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Başkan adayı Doç.Dr Tahir Büyükakın, “İlçebelediyelerimizle ve muhtarlarımızla birlikte akıllı belediyecilik uygulamalarımızdan hep birlikte yararlanacağız. Kıymetli muhtarlarımızla birlikte halkımızın gönlüne girmek ve hizmetlerimizle de insanımızın yaşam kalitesini yükseltmek için çalışacağız” diyerek konuşmasını tamamladı. 
Derince’de muhtarlarla bir araya gelen Büyükakın, “Seçildiğimizde herkesin başkanı olacağız, Kocaeli için çalışacağız” dedi.

AK Parti Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Doç. Dr. Tahir Büyükakın, seçim çalışmaları kapsamında Derince’de esnaf ziyaretleri yaptı, vatandaşlarla hasbihal etti. Esnaf ziyaretlerinin ardından Derince ilçesi muhtarlarıyla bir araya gelen Büyükakın, 1969 yılında Derince’de Makasça Mahallesinde doğduğunu anlatan Büyükakın, “Burada büyüdüm, rahmetli babam burada esnaftı. Burası bizim ata yurdumuz. Ömrümün otuz yılı Derince’de geçmiştir. Bu kentin her karışını yaşaya yaşaya öğrendik” dedi.

“ESNAFIMIZIN TAŞIDIĞI YOLCU SAYISI DA ARTTI”

Belediye Başkanları seçimden sonra bir partinin değil, herkesin başkanı olur vurgusu da yapan Büyükakın, “Biz de herkesin başkanı olacağız, Kocaeli’nin geleceği için çalışacağız” ifadelerini sarf etti. Şehre ilişkin projelerinin hazır olduğunu belirterek İzmit’te tramvay hattı yapıldığı dönemde çok eleştirildiğini de hatırlatan Büyükakın, “O dönemde radikal kararlar almamız gerekiyordu, tepkilere rağmen geri adım atmadık. Şu an günlük 41 bin yolcu kapasitesine ulaşan Akçaray kendi rekorlarını da kırdığını görüyoruz. Şimdi herkes tramvay projemiz için Allah razı olsun diyor” şeklinde konuştu.

“AKILLI BELEDİYECİLİK UYGULAMALARINDAN YARARLANACAĞIZ”

Muhtarlar olan buluşmasında Derince Belediye Başkanı Ali Haydar Bulut’un da eşlik ettiği birliktelikte Ortaokul’dan itibaren İzmit’te okuduğunu da söyleyen AK Parti Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Başkan adayı Doç.Dr Tahir Büyükakın, “İlçebelediyelerimizle ve muhtarlarımızla birlikte akıllı belediyecilik uygulamalarımızdan hep birlikte yararlanacağız. Kıymetli muhtarlarımızla birlikte halkımızın gönlüne girmek ve hizmetlerimizle de insanımızın yaşam kalitesini yükseltmek için çalışacağız” diyerek konuşmasını tamamladı. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.