Kocaeli ve Gebze Aynı şeylere bile gülemez ağlayamaz oldu

Gebze 09.08.2018 - 11:15, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:33
 

Kocaeli ve Gebze Aynı şeylere bile gülemez ağlayamaz oldu

Dün Kocaeli Basını ile Gebze Bölgesi Basınının bir arada yer aldığı Kocaeli Ak Parti İl Başkanı Abdullah Eryarsoy’un bir toplantı gerçekleşti. Millet Bahçesi Aksiyon Parkı’nda düzenlenen toplantıda basın ve Eryarsoy arasında sıcak bir iletişim sağlandı. Başkan Eryarsoy  güleryüzlü biri. Stres ve gerginlik yapısında barınacak unsurlar değil gibi. Belki başlangıç adına böyle bir profil sergilemiş olabilir… Espiriler yapan mizahı seven biri… Ama dikkat ettim bazı espirilerine Kocaeli Basını gülüyor Gebze Basını tepkisiz kalıyordu. Bazı espirilere de Gebze Basını gülüyor Kocaeli Basını somurtuyordu. Bir ara bir basın mensubu arkadaş fotoğraf makinesi ile geri geri gidip daha geniş bir açı alırken bayan muhabir arkadaşına çarptı. Bayan muhabir, “Önüne baksana” dedi… Erkek muhabir ise “Zaten önüme baktığım için çarptım, arkamda gözüm yok ki…” dedi. Masada bana yakın Kocaeli Basın Mensupları gülmekten adeta kırıldılar… “Neden güldünüz?” dedim ama ben de güldüm… “Arkamda gözüm yok ki” cümlesine gülmüşler… Ben de, “Zaten önüme baktığım için arkamdan sana çarptım.” Demesine gülmüştüm. Mizah yapıcıdır. Bütünleyicidir.. Ekip ve takım ruhu yaratır. Aynı espiriye gülmek dahi birlik ve beraberlik ortamı sağlar. Ama nedense bizim güldüğümüze dün Kocaeli Basını gülmedi Kocaeli basının güldüğüne biz gülmedik. İki muhabirin çarpışmasına aynı anda gülünce bir ümit var dedim ama , orada da farklı cümlelere gülünce hiç ümidim kalmadı… Kocaeli ile Gebze Basını aynı espirilere gülemiyorsa, aynı anda ağlayıp aynı anda gülemiyorsa bütünleşme unsurundan bahsetmek olası değil.. Geriye iyiden iyiye kopmak kalıyor… Ya il olacağız kopacağız yada 82 plaka bizim olacak… Saygılarımla…

Dün Kocaeli Basını ile Gebze Bölgesi Basınının bir arada yer aldığı Kocaeli Ak Parti İl Başkanı Abdullah Eryarsoy’un bir toplantı gerçekleşti. Millet Bahçesi Aksiyon Parkı’nda düzenlenen toplantıda basın ve Eryarsoy arasında sıcak bir iletişim sağlandı. Başkan Eryarsoy  güleryüzlü biri. Stres ve gerginlik yapısında barınacak unsurlar değil gibi. Belki başlangıç adına böyle bir profil sergilemiş olabilir… Espiriler yapan mizahı seven biri… Ama dikkat ettim bazı espirilerine Kocaeli Basını gülüyor Gebze Basını tepkisiz kalıyordu. Bazı espirilere de Gebze Basını gülüyor Kocaeli Basını somurtuyordu.

Bir ara bir basın mensubu arkadaş fotoğraf makinesi ile geri geri gidip daha geniş bir açı alırken bayan muhabir arkadaşına çarptı. Bayan muhabir, “Önüne baksana” dedi… Erkek muhabir ise “Zaten önüme baktığım için çarptım, arkamda gözüm yok ki…” dedi.

Masada bana yakın Kocaeli Basın Mensupları gülmekten adeta kırıldılar…

“Neden güldünüz?” dedim ama ben de güldüm…

“Arkamda gözüm yok ki” cümlesine gülmüşler…

Ben de, “Zaten önüme baktığım için arkamdan sana çarptım.” Demesine gülmüştüm.

Mizah yapıcıdır. Bütünleyicidir.. Ekip ve takım ruhu yaratır. Aynı espiriye gülmek dahi birlik ve beraberlik ortamı sağlar.

Ama nedense bizim güldüğümüze dün Kocaeli Basını gülmedi Kocaeli basının güldüğüne biz gülmedik.

İki muhabirin çarpışmasına aynı anda gülünce bir ümit var dedim ama , orada da farklı cümlelere gülünce hiç ümidim kalmadı…

Kocaeli ile Gebze Basını aynı espirilere gülemiyorsa, aynı anda ağlayıp aynı anda gülemiyorsa bütünleşme unsurundan bahsetmek olası değil..

Geriye iyiden iyiye kopmak kalıyor…

Ya il olacağız kopacağız yada 82 plaka bizim olacak…

Saygılarımla…

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.