Kocaeli'ye kar geri geliyor!

Kocaeli 07.02.2017 - 08:46, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:32
 

Kocaeli'ye kar geri geliyor!

Kocaeli Meteoroloji Müdürlüğü tarafından açıklanan rapora göre 13 Şubat Pazartesi günü kar fırtısınası geliyor.

Meteoroloji Genel Müdürlüğünden elde edilen verilere göre kentimizde yükselen hava sıcaklıkları yine düşüyor. Ülkeyi etkisi altına alacak olan soğuk hava cuma günü itibariyle etkisini gösterecek. Pazartesi günü 19 dereceye kadar çıkan hava sıcaklığı önümüzdeki hafta kar yağışına dönecek. Tahminlere göre önümüzdeki pazartesi ve salı günleri ilimizde kar yağışı bekleniyor.   HAFTALIK HAVA TAHMİNİ SALI Parçalı bulutlu, en yüksek 16, en düşük 6   ÇARŞAMBA Sağanak yağışlı, en yüksek 14, en düşük 4   PERŞEMBE Sağanak yağışlı, en yüksek 7, en düşük 3   CUMA Bulutlu, en yüksek 5, en düşük 1   CUMARTESİ Bulutlu, en yüksek 4, en düşük -1   PAZAR Bulutlu, en yüksek 4, en düşük -2   PAZARTESİ Kar yağışlı, en yüksek 2, en düşük -2   SALI Kar yağışlı, en yüksek 2, en düşük -3 
Kocaeli Meteoroloji Müdürlüğü tarafından açıklanan rapora göre 13 Şubat Pazartesi günü kar fırtısınası geliyor.

Meteoroloji Genel Müdürlüğünden elde edilen verilere göre kentimizde yükselen hava sıcaklıkları yine düşüyor. Ülkeyi etkisi altına alacak olan soğuk hava cuma günü itibariyle etkisini gösterecek. Pazartesi günü 19 dereceye kadar çıkan hava sıcaklığı önümüzdeki hafta kar yağışına dönecek. Tahminlere göre önümüzdeki pazartesi ve salı günleri ilimizde kar yağışı bekleniyor.

 

HAFTALIK HAVA TAHMİNİ

SALI

Parçalı bulutlu, en yüksek 16, en düşük 6

 

ÇARŞAMBA

Sağanak yağışlı, en yüksek 14, en düşük 4

 

PERŞEMBE

Sağanak yağışlı, en yüksek 7, en düşük 3

 

CUMA

Bulutlu, en yüksek 5, en düşük 1

 

CUMARTESİ

Bulutlu, en yüksek 4, en düşük -1

 

PAZAR

Bulutlu, en yüksek 4, en düşük -2

 

PAZARTESİ

Kar yağışlı, en yüksek 2, en düşük -2

 

SALI

Kar yağışlı, en yüksek 2, en düşük -3 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.