KOGACE Konak Hastanesi ile protokol imzalandı

Kocaeli 04.12.2016 - 13:01, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:31
 

KOGACE Konak Hastanesi ile protokol imzalandı

Kocaeli Gazeteciler Cemiyeti üyelerimize yönelik indirim anlaşmaları yapılmaya devam ediliyor. Özel Konak Hastaneleri İdari Direktörü Özlem Altıntaş Kuyruklu ile Başkan Çetin Gürol önemli bir anlaşmaya daha imza attı. Kocaeli Gazeteciler Cemiyeti Başkanı ve Türkiye Gazeteciler Federasyonu Yönetim Kurulu Üyesi Çetin Gürol önceki gün Özel Konak Hastaneleri İdari Direktörü Özlem Altıntaş Kuyruklu gerçekleştirilen tören ile cemiyet üyelerine uygun şartlarda sağlık hizmetlerinden faydalanmaları için protokol imzaladılar. TGF Yönetim Kurulu Üyesi ve Kocaeli Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Çetin Gürol ise, “ Özel Konak Hastaneleri ile yapılan bu protokol anlaşması üyelerimiz ve birinci derece yakınlarını kapsamakta. Çok uygun koşulları içeren anlaşma ile birlikte üyelerimiz ve birinci derece yakınları her türlü muayene, tahlil ve ameliyatları uygun koşullarda önemli bir hizmetinden faydalanacaklar. Özel Konak Hastanemizin yönetim kuruluna ve idarecilerine böylesi bir anlaşma nedeniyle teşekkür ediyorum. Yapılan anlaşmanın hayırlı olmasını diliyorum” dedi. Özel Konak Hastaneleri İdari Direktörü Özem Altıntaş Kuyruklu ise yaptığı konuşmada, “ Basın mensuplarımızın zor koşullarda görev yaptığını biliyoruz. Bizlerde Konak Hastaneleri olarak protokol imzalayarak sağlık anlaşması yapmış olduk. Tüm basın mensuplarımıza ve birinci derece yakınlarına hayırlı olmasını diliyorum” dedi.

Kocaeli Gazeteciler Cemiyeti üyelerimize yönelik indirim anlaşmaları yapılmaya devam ediliyor. Özel Konak Hastaneleri İdari Direktörü Özlem Altıntaş Kuyruklu ile Başkan Çetin Gürol önemli bir anlaşmaya daha imza attı.

Kocaeli Gazeteciler Cemiyeti Başkanı ve Türkiye Gazeteciler Federasyonu Yönetim Kurulu Üyesi Çetin Gürol önceki gün Özel Konak Hastaneleri İdari Direktörü Özlem Altıntaş Kuyruklu gerçekleştirilen tören ile cemiyet üyelerine uygun şartlarda sağlık hizmetlerinden faydalanmaları için protokol imzaladılar. TGF Yönetim Kurulu Üyesi ve Kocaeli Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Çetin Gürol ise, “ Özel Konak Hastaneleri ile yapılan bu protokol anlaşması üyelerimiz ve birinci derece yakınlarını kapsamakta. Çok uygun koşulları içeren anlaşma ile birlikte üyelerimiz ve birinci derece yakınları her türlü muayene, tahlil ve ameliyatları uygun koşullarda önemli bir hizmetinden faydalanacaklar. Özel Konak Hastanemizin yönetim kuruluna ve idarecilerine böylesi bir anlaşma nedeniyle teşekkür ediyorum. Yapılan anlaşmanın hayırlı olmasını diliyorum” dedi. Özel Konak Hastaneleri İdari Direktörü Özem Altıntaş Kuyruklu ise yaptığı konuşmada, “ Basın mensuplarımızın zor koşullarda görev yaptığını biliyoruz. Bizlerde Konak Hastaneleri olarak protokol imzalayarak sağlık anlaşması yapmış olduk. Tüm basın mensuplarımıza ve birinci derece yakınlarına hayırlı olmasını diliyorum” dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.