Kömürcüler Kocaeli’den gidecek!

Dilovası 18.04.2019 - 14:21, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:33
 

Kömürcüler Kocaeli’den gidecek!

Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum ile Kömürcüler OSB’nin taşınmasını konuşan AK Parti Kocaeli Milletvekili Cemil Yaman, görüşmenin detaylarını gazetemize anlattı. Yaman, Kömürcüler OSB’nin sadece Dilovası değil, Kocaeli sınırlarında bile barınamayacağını açıkladı.

AK Parti Kocaeli Milletvekili Cemil Yaman, Kömürcüler OSB’nin durumuyla ilgili çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum ile görüşerek, desteklerinden ötürü teşekkür etti. Hatırlanacağı üzere Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum, 31 Mart yerel Seçimleri öncesi Dilovası’na gelmiş ve Kömürcüler OSB’nin kaldırılacağı müjdesini vermişti. Hükümetin bu konuda Dilovası’na gerekli desteği sağlayacağını ifade eden Murat Kurum’u ziyaret ederek teşekkürlerini ileten Kocaeli Milletvekili Cemil Yaman, Kömürcüler OSB’nin Dilovası dışına taşınacağını yineledi. YOL HARİTASI HAZIRLIYORUZ Konuyla ilgili Bakan Kurum ile yapılan görüşmeyi Gazetemize aktaran Yaman, izlenecek yol haritası üzerinde istişare gerçekleştirdiklerini dile getirdi. Kömürcüler’in taşınması konusunda kararlı olduklarının altını çizen Yaman, “Bakanımız Murat bey seçim öncesi Dilovası’na gelmiş ve Kömürcüler OSB’nin taşınacağı konusunda müjde vermişti. Biz de kendisine teşekkürlerimizi sunmak için gerçekleştirdiğimiz ziyaretimizde, neler yapılması gerektiğini konuştuk. Bu konuda bir yol haritası hazırlayarak Kömürcüler OSB’nin Kocaeli dışına taşınmasını sağlayacağız.”dedi. HALKIMIZ MÜSTERİH OLSUN Kömürcüler OSB’nin sadece Dilovası değil, Kocaeli sınırları içerisinde dahi barınamayacağının altını çizen Yaman, birkaç alternatif yer üzerinde çalıştıklarını belirtti. Bakan Murat Kurum ile Dilovası Belediyesi, Büyükşehir Belediyesi ve Bakanlığın neler yapabileceği konusunda istişare yaptıklarını dile getiren Yaman, “İlerleyen günlerde tekrar Murat bey ile bir araya gelip çalışmaları gözden geçireceğiz. Halkımız müsterih olsun. Onların huzuru için bizler elimizden gelen gayreti göstermeye devam edeceğiz.”diye konuştu.
Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum ile Kömürcüler OSB’nin taşınmasını konuşan AK Parti Kocaeli Milletvekili Cemil Yaman, görüşmenin detaylarını gazetemize anlattı. Yaman, Kömürcüler OSB’nin sadece Dilovası değil, Kocaeli sınırlarında bile barınamayacağını açıkladı.

AK Parti Kocaeli Milletvekili Cemil Yaman, Kömürcüler OSB’nin durumuyla ilgili çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum ile görüşerek, desteklerinden ötürü teşekkür etti. Hatırlanacağı üzere Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum, 31 Mart yerel Seçimleri öncesi Dilovası’na gelmiş ve Kömürcüler OSB’nin kaldırılacağı müjdesini vermişti. Hükümetin bu konuda Dilovası’na gerekli desteği sağlayacağını ifade eden Murat Kurum’u ziyaret ederek teşekkürlerini ileten Kocaeli Milletvekili Cemil Yaman, Kömürcüler OSB’nin Dilovası dışına taşınacağını yineledi.

YOL HARİTASI HAZIRLIYORUZ

Konuyla ilgili Bakan Kurum ile yapılan görüşmeyi Gazetemize aktaran Yaman, izlenecek yol haritası üzerinde istişare gerçekleştirdiklerini dile getirdi. Kömürcüler’in taşınması konusunda kararlı olduklarının altını çizen Yaman, “Bakanımız Murat bey seçim öncesi Dilovası’na gelmiş ve Kömürcüler OSB’nin taşınacağı konusunda müjde vermişti. Biz de kendisine teşekkürlerimizi sunmak için gerçekleştirdiğimiz ziyaretimizde, neler yapılması gerektiğini konuştuk. Bu konuda bir yol haritası hazırlayarak Kömürcüler OSB’nin Kocaeli dışına taşınmasını sağlayacağız.”dedi.

HALKIMIZ MÜSTERİH OLSUN

Kömürcüler OSB’nin sadece Dilovası değil, Kocaeli sınırları içerisinde dahi barınamayacağının altını çizen Yaman, birkaç alternatif yer üzerinde çalıştıklarını belirtti. Bakan Murat Kurum ile Dilovası Belediyesi, Büyükşehir Belediyesi ve Bakanlığın neler yapabileceği konusunda istişare yaptıklarını dile getiren Yaman, “İlerleyen günlerde tekrar Murat bey ile bir araya gelip çalışmaları gözden geçireceğiz. Halkımız müsterih olsun. Onların huzuru için bizler elimizden gelen gayreti göstermeye devam edeceğiz.”diye konuştu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.