Konutta dev indirim geliyor

Ekonomi 28.08.2018 - 10:39, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:33
 

Konutta dev indirim geliyor

Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum'un müjdeyi verdiği toplantıyı canlı takip ediyoruz.

"TÜRKİYE İÇİN KAZANÇ VAKTİ" Türkiye için Kazanç Vakti! Gayrimenkul alanında hayata geçirilecek kampanyayı basın toplantısıyla açıklanıyor. Toplantıyı Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum düzenliyor. Toplantıda emlak sektörünün öncüleri de yer alıyor. TÜM PROJELERDE YÜZDE 10'LUK İNDİRİM Kampanyanın özü şu; Konut projelerinde yüzde 10 indirim yapılacak. Minimum peşinat alınacak. Altını dövizi bugünkü kurdan neyse ondan hesaplanacak. Bu artışlar kadar bedel düşecek. Ara ödemeler de olacak. 120 AY İÇİN 0,98'LİK FAİZ ORANI 120 ay için 0,98'lik faiz oranı ile kredelendirilecek. Yüzde 84 vade farkına denk geliyor. Bu çok büyük fedakarlık. 'Dairemin borcunu kapatmak istiyorum' diyenlere de satış ofislerinde kolaylık sağlanacak. "BUGÜN SEKTÖR İÇİN FEDAKARLIK GÜNÜ" Bu kampanya büyük fedakarlık örneği. Sektröümüz daha önce olduğu gibi bugün de bir fedakarlıkla karşı karşıya. Ekonomiye ve alıcılar için önemli bir kampanya. "GAYRİMENKUL SEKTÖRÜ ÜZERİNE DÜŞENİ YAPIYOR" Bu milli seferberliktir. Seferberlik birilerini rahatsız ediyor ve etmeye devam edecek. Cumhurbaşkanı'mızın da söylediği gibi 100 günlük Eylem Planı'nı hazırladık. Aynı azimle projelerimize devam ediyoruz. Kuşatmalar olacaktır. Ancak duruşumuzdan taviz vermedikçe bir sorun yok. Gayrimenkul sektörü her safhada üstüne düşeni yapıyor. HIZLI ADIMLAR ATILIYOR Daha önce de açıkladık, Amerikan menşeyli ürünlerin kullanılmayacağı, Emlak Bankası için çalışmalar yapıldığını belirtmiştik. Açıkçası bunlar için hızlı adımlarımız var. Borcunu ödeyene yüzde 24'lük bir indirim kampanyası yaptık. Bu da devletimizin bir fedakarlığı diye düşünüyorum.
Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum'un müjdeyi verdiği toplantıyı canlı takip ediyoruz.

"TÜRKİYE İÇİN KAZANÇ VAKTİ"

Türkiye için Kazanç Vakti! Gayrimenkul alanında hayata geçirilecek kampanyayı basın toplantısıyla açıklanıyor. Toplantıyı Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum düzenliyor. Toplantıda emlak sektörünün öncüleri de yer alıyor.

TÜM PROJELERDE YÜZDE 10'LUK İNDİRİM

Kampanyanın özü şu; Konut projelerinde yüzde 10 indirim yapılacak. Minimum peşinat alınacak. Altını dövizi bugünkü kurdan neyse ondan hesaplanacak. Bu artışlar kadar bedel düşecek. Ara ödemeler de olacak.

120 AY İÇİN 0,98'LİK FAİZ ORANI

120 ay için 0,98'lik faiz oranı ile kredelendirilecek. Yüzde 84 vade farkına denk geliyor. Bu çok büyük fedakarlık. 'Dairemin borcunu kapatmak istiyorum' diyenlere de satış ofislerinde kolaylık sağlanacak.

"BUGÜN SEKTÖR İÇİN FEDAKARLIK GÜNÜ"

Bu kampanya büyük fedakarlık örneği. Sektröümüz daha önce olduğu gibi bugün de bir fedakarlıkla karşı karşıya. Ekonomiye ve alıcılar için önemli bir kampanya.

"GAYRİMENKUL SEKTÖRÜ ÜZERİNE DÜŞENİ YAPIYOR"

Bu milli seferberliktir. Seferberlik birilerini rahatsız ediyor ve etmeye devam edecek. Cumhurbaşkanı'mızın da söylediği gibi 100 günlük Eylem Planı'nı hazırladık. Aynı azimle projelerimize devam ediyoruz. Kuşatmalar olacaktır. Ancak duruşumuzdan taviz vermedikçe bir sorun yok. Gayrimenkul sektörü her safhada üstüne düşeni yapıyor.

HIZLI ADIMLAR ATILIYOR

Daha önce de açıkladık, Amerikan menşeyli ürünlerin kullanılmayacağı, Emlak Bankası için çalışmalar yapıldığını belirtmiştik. Açıkçası bunlar için hızlı adımlarımız var. Borcunu ödeyene yüzde 24'lük bir indirim kampanyası yaptık. Bu da devletimizin bir fedakarlığı diye düşünüyorum.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.