KOSGEB’DEN 1 MİLYON TL'LİK DESTEK

Kocaeli 18.09.2017 - 11:29, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:32
 

KOSGEB’DEN 1 MİLYON TL'LİK DESTEK

KOSGEB Kocaeli OSB Müdürü Hakan Demirci Tüm Sanayici Ve İş Adamları Derneği (TÜMSİAD) Gebze Şubesi’ni ziyaret etti.

KOSGEB Kocaeli OSB Müdürü Hakan Demirci Tüm Sanayici Ve İş Adamları Derneği (TÜMSİAD) Gebze Şubesi’ni ziyaret etti. Dernek yönetim kurulu üyelerinin bulunduğu ziyarette TÜMSİAD Gebze Şube Başkanı Ensar Korkmaz, dernek olarak yaptıkları çalışmalar ve faaliyetlerle ilgili bilgilendirmelerde bulundu. Ziyaretlerinden dolayı KOSGEB Müdürü Demirci’ye memnuniyetlerini dile getirdi. İMALAT SEKTÖRÜNE 1 MİLYON TL'YE KADAR DESTEK KOSGEB Kocaeli OSB Müdürü Hakan Demirci, KOBİ-GEL Programı kapsamında İmalat Sanayi Sektörüne yönelik proje başına 300 Bin TL hibe, 700 Bin TL faizsiz kredi olmak üzere 1 milyon TL'ye kadar destek sağlanacak olan ve son başvuru tarihinin 20.10.2017 olarak belirlendiği yeni çağrı ilanıyla ilgili bilgiler verdi.  
KOSGEB Kocaeli OSB Müdürü Hakan Demirci Tüm Sanayici Ve İş Adamları Derneği (TÜMSİAD) Gebze Şubesi’ni ziyaret etti.

KOSGEB Kocaeli OSB Müdürü Hakan Demirci Tüm Sanayici Ve İş Adamları Derneği (TÜMSİAD) Gebze Şubesi’ni ziyaret etti. Dernek yönetim kurulu üyelerinin bulunduğu ziyarette TÜMSİAD Gebze Şube Başkanı Ensar Korkmaz, dernek olarak yaptıkları çalışmalar ve faaliyetlerle ilgili bilgilendirmelerde bulundu. Ziyaretlerinden dolayı KOSGEB Müdürü Demirci’ye memnuniyetlerini dile getirdi.

İMALAT SEKTÖRÜNE 1 MİLYON TL'YE KADAR DESTEK

KOSGEB Kocaeli OSB Müdürü Hakan Demirci, KOBİ-GEL Programı kapsamında İmalat Sanayi Sektörüne yönelik proje başına 300 Bin TL hibe, 700 Bin TL faizsiz kredi olmak üzere 1 milyon TL'ye kadar destek sağlanacak olan ve son başvuru tarihinin 20.10.2017 olarak belirlendiği yeni çağrı ilanıyla ilgili bilgiler verdi.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.