KOSİDEF, Karahan’a gitti

Çayırova 03.01.2019 - 14:25, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:33
 

KOSİDEF, Karahan’a gitti

Kocaeli ve İstanbul Sinoplular Federasyonu (KOSİDEF) Yönetimi geçtiğimiz hafta Çayırova Ak Parti İlçe Başkanı olarak atanan Ekrem Karahan’a hayırlı olsun ziyaretinde bulundu. Ali Osman Gür’ün istifasının ardından boşalan Çayırova Ak Parti İlçe Başkanlığı görevine önce temayül ardından da mülakat sürecinin tamamlanmasının ardından atanan Ekrem Karahan’a hayırlı olsun ziyaretleri sürüyor. Geçtiğimiz cumartesi akşamı Çayırova Belediyesi Kültür Salonu’nda gerçekleşen kongre sonrasında KOSİDEF Genel Başkanlığına seçilen Zekeriya Demirkıran ve beraberindeki yönetim kurulu Çayırova Ak Parti İlçe Başkanı Karahan’a giderek tebrik ve hayırlı olsun dileklerini sunarak bir de çiçek takdiminde bulundu. Ziyaret programında Çayırova Ak Parti Eski İlçe Başkanı Nazmin Özmen’de bulundu.

Kocaeli ve İstanbul Sinoplular Federasyonu (KOSİDEF) Yönetimi geçtiğimiz hafta Çayırova Ak Parti İlçe Başkanı olarak atanan Ekrem Karahan’a hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.

Ali Osman Gür’ün istifasının ardından boşalan Çayırova Ak Parti İlçe Başkanlığı görevine önce temayül ardından da mülakat sürecinin tamamlanmasının ardından atanan Ekrem Karahan’a hayırlı olsun ziyaretleri sürüyor. Geçtiğimiz cumartesi akşamı Çayırova Belediyesi Kültür Salonu’nda gerçekleşen kongre sonrasında KOSİDEF Genel Başkanlığına seçilen Zekeriya Demirkıran ve beraberindeki yönetim kurulu Çayırova Ak Parti İlçe Başkanı Karahan’a giderek tebrik ve hayırlı olsun dileklerini sunarak bir de çiçek takdiminde bulundu. Ziyaret programında Çayırova Ak Parti Eski İlçe Başkanı Nazmin Özmen’de bulundu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.