KOSKEM BAYRAMOĞLU'NDA 13 KİŞİYİ KURTARDI!

Darıca 24.08.2015 - 11:49, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:31
 

KOSKEM BAYRAMOĞLU'NDA 13 KİŞİYİ KURTARDI!

Kocaeli sahillerinde boğulma olaylarına karşı hizmet veren KOSKEM 123 vatandaşı daha kurtardı.

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi KOSKEM, Kocaeli sahillerinde cankurtaranlık hizmetini sürdürüyor. Her hafta onlarca kişinin hayatını kurtaran KOSKEM, boğulma tehlikesine karşı her an tetikte bekliyorlar. KOSKEM geçtiğimiz hafta içerisinde Kocaeli sahillerinde 123 vatandaşı boğulmaktan kurtardı. 124 KİŞİ KURTARILDI Kandıra’da 8 sahil bölgesinde hizmet veren İtfaiye Daire Başkanlığı Su Kazalarını Engelleme Merkezi’ne (KOSKEM) bağlı cankurtaranlar geçtiğimiz bir hafta içerisinde 124 kişiyi kurtardı. Kurtarmaların 43’ü Cebeci’de, 64’ü Kumcağız’da, 13’ü Bayramoğlu’nda diğer 3’ü de Sarısu’da gerçekleştirildi. Ayrıca 223 vatandaşa Ambulans Birimleri’nce sağlık hizmeti verildi. STK’LAR  KOSKEM’le birlikte sahillerde sivil toplum kuruluşları da görev alıyor. Kocaeli Büyükşehir Belediyesi İtfaiye Dairesi Başkanlığı, Zabıta Dairesi Başkanlığı Güvenlik Şube Müdürlüğü, Sağlık ve Sosyal İşler Dairesi Başkanlığı Ambulans Birimi, Ulaşım Dairesi Başkanlığı, Akut  Arama Kurtarma Kocaeli Şubesi, MAGDER (Mahalle Afet Gönüllüleri Derneği) Kocaeli Şubesi, Gönüllü İtfaiyeciler ve Yeditepe Üniversitesi Arama Kurtarma Kulübü(YÜDAK) haftanın 7 günü sahillerde hizmet veriyor.
Kocaeli sahillerinde boğulma olaylarına karşı hizmet veren KOSKEM 123 vatandaşı daha kurtardı.

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi KOSKEM, Kocaeli sahillerinde cankurtaranlık hizmetini sürdürüyor. Her hafta onlarca kişinin hayatını kurtaran KOSKEM, boğulma tehlikesine karşı her an tetikte bekliyorlar. KOSKEM geçtiğimiz hafta içerisinde Kocaeli sahillerinde 123 vatandaşı boğulmaktan kurtardı.

124 KİŞİ KURTARILDI

Kandıra’da 8 sahil bölgesinde hizmet veren İtfaiye Daire Başkanlığı Su Kazalarını Engelleme Merkezi’ne (KOSKEM) bağlı cankurtaranlar geçtiğimiz bir hafta içerisinde 124 kişiyi kurtardı. Kurtarmaların 43’ü Cebeci’de, 64’ü Kumcağız’da, 13’ü Bayramoğlu’nda diğer 3’ü de Sarısu’da gerçekleştirildi. Ayrıca 223 vatandaşa Ambulans Birimleri’nce sağlık hizmeti verildi.

STK’LAR 

KOSKEM’le birlikte sahillerde sivil toplum kuruluşları da görev alıyor. Kocaeli Büyükşehir Belediyesi İtfaiye Dairesi Başkanlığı, Zabıta Dairesi Başkanlığı Güvenlik Şube Müdürlüğü, Sağlık ve Sosyal İşler Dairesi Başkanlığı Ambulans Birimi, Ulaşım Dairesi Başkanlığı, Akut  Arama Kurtarma Kocaeli Şubesi, MAGDER (Mahalle Afet Gönüllüleri Derneği) Kocaeli Şubesi, Gönüllü İtfaiyeciler ve Yeditepe Üniversitesi Arama Kurtarma Kulübü(YÜDAK) haftanın 7 günü sahillerde hizmet veriyor.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.