Köşker, Büyükgöz’ü ağırladı!

Gebze 21.01.2019 - 13:01, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:33
 

Köşker, Büyükgöz’ü ağırladı!

AK Parti’nin Gebze Belediye Başkan adayı olan Zinnur Büyükgöz, Gebze Belediye başkanı Adnan Köşker’i ziyaret etti.

AK Parti’nin Gebze Belediye Başkan adayı olan Zinnur Büyükgöz, Gebze Belediye başkanı Adnan Köşker’i ziyaret etti. Gebze Belediye Başkanı Adnan Köşker ile bir araya gelen Büyükgöz, belediye çalışmaları hakkında görüş alışverişinde bulundu. Büyükgöz-Köşker buluşmasında İlçe Başkanı İrfan Ayar ve İlçe Yöneticileri de yer aldı. AK Parti’nin bir dava partisi ve hizmet hareketi olduğunu belirten Başkan Adnan Köşker, hizmet yarışının bir bayrak olduğunu ifade ederek, Başkan Adayı Zinnur Büyükgöz’e desteklerinin tam olduğunu belirtti. AK HİZMETLER SÜRECEK Gebze’nin AK kadrolarla çok önemli hizmetlere kavuştuğunu belirten Başkan Adnan Köşker, 10 yıllık dönemde devasa projelerin gerçekleştiğini, vurguladı. Büyükgöz’e seçim yarışında başarı dileklerini ileten Köşker, 31 Mart seçimlerinde AK Parti’nin güçlü bir şekilde kazanacağını belirtti. AK Parti Gebze Belediye başkan Adayı Zinnur Büyükgöz ise misafirperverliğinden dolayı Başkan Köşker’e teşekkür ederek, 15 yılda yapılan hizmetlerin devam edeceğini belirterek, Başkan Köşker’in görevi bıraktığı yerden hizmet yarışının süreceğini vurguladı.
AK Parti’nin Gebze Belediye Başkan adayı olan Zinnur Büyükgöz, Gebze Belediye başkanı Adnan Köşker’i ziyaret etti.

AK Parti’nin Gebze Belediye Başkan adayı olan Zinnur Büyükgöz, Gebze Belediye başkanı Adnan Köşker’i ziyaret etti. Gebze Belediye Başkanı Adnan Köşker ile bir araya gelen Büyükgöz, belediye çalışmaları hakkında görüş alışverişinde bulundu. Büyükgöz-Köşker buluşmasında İlçe Başkanı İrfan Ayar ve İlçe Yöneticileri de yer aldı. AK Parti’nin bir dava partisi ve hizmet hareketi olduğunu belirten Başkan Adnan Köşker, hizmet yarışının bir bayrak olduğunu ifade ederek, Başkan Adayı Zinnur Büyükgöz’e desteklerinin tam olduğunu belirtti.

AK HİZMETLER SÜRECEK

Gebze’nin AK kadrolarla çok önemli hizmetlere kavuştuğunu belirten Başkan Adnan Köşker, 10 yıllık dönemde devasa projelerin gerçekleştiğini, vurguladı. Büyükgöz’e seçim yarışında başarı dileklerini ileten Köşker, 31 Mart seçimlerinde AK Parti’nin güçlü bir şekilde kazanacağını belirtti. AK Parti Gebze Belediye başkan Adayı Zinnur Büyükgöz ise misafirperverliğinden dolayı Başkan Köşker’e teşekkür ederek, 15 yılda yapılan hizmetlerin devam edeceğini belirterek, Başkan Köşker’in görevi bıraktığı yerden hizmet yarışının süreceğini vurguladı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.