Köşker’den 41 Genç’e altın öğütler!

Gebze 11.01.2016 - 09:39, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:31
 

Köşker’den 41 Genç’e altın öğütler!

Gebzeli gençlere yönelik hazırlanarak hayata geçirilen gençlik projesi 41 Genç 41 Gelecek Liderlik eğitimi projesinin ikinci dönem öğrencileriyle bir araya gelen Gebze Belediye Başkanı Adnan Köşker, gençlere ilk dersi kendisi verdi.

Köşker gençlere, “Size sunulan bu fırsatı en iyi şekilde değerlendirerek tarihini bilen, geçmişini tanıyan, milli değerlerini tanıyan ve özümseyen; kendine tarihine, milletine, doğaya dost birer birey olarak kendinizi geliştirin” dedi İKİNCİ DÖNEM ÖĞRENCİLERİ Geleceğin liderlerine ilk ders Gebze Belediye Başkanı Adnan Köşker’den! Gebze Belediye Başkanı Adnan Köşker’in Gebzeli gençler için özel olarak hazırlatarak uygulamaya koyduğu 41 Genç 41 Gelecek Liderlik Eğitimi Projesi’nde ikinci dönem başladı. Gebze’de öğrenimlerine devam eden lise öğrencileri arasından özenle seçilen gençlerin katılımıyla uygulamaya 2015 yılında geçirilen 41 Genç 41 Gelecek Liderlik Eğitimi Projesi’nin ikinci dönem katılımcı öğrencileriyle düzenlenen programda bir araya gelen Gebze Belediye Başkanı Adnan Köşker gençlere altın öğütlerde bulunarak ilk dersi verdi. BAŞARILAR DİLERİM Ülkenin teminatı olarak gördüğü gençleri önemsediğini ve her fırsatta onların yanında, destekçisi olmaya özen gösterdiklerini dile getiren Gebze Belediye Başkanı Adnan Köşker, “Sizlerin geleceğine ve kişisel gelişimine bir nebze olsun katkı sağlamak amacıyla, konusunda uzman eğitimci kadrolarla sürdürdüğümüz  41 Genç 41 Gelecek Projesi emin adımlarla gençleri içine alan büyük bir aile olma yolunda emin adımlarla ilerliyor. Projemizin ikinci dönemine katılmaya hak kazanan siz değerli evlatlarımıza hoş geldiniz diyor, başarılar diliyorum. GENÇLER BİRER CEVHER Sizdeki var olan cevherin, farkındalık yaratarak keşfedilmesi, değerlerine değer katabilmesi için bu projeyi uyguluyoruz, bu desteği veriyoruz. Her aşamasında özveriyle davranacağınıza inandığım siz değerli evlatlarımızın başarılı olacağından da eminim. Size sunulan bu fırsatı en iyi şekilde değerlendirerek tarihini bilen, geçmişini tanıyan, milli değerlerini tanıyan ve özümseyen; kendine tarihine, milletine, doğaya dost birer birey olarak kendinizi geliştirin” şeklinde konuştu.
Gebzeli gençlere yönelik hazırlanarak hayata geçirilen gençlik projesi 41 Genç 41 Gelecek Liderlik eğitimi projesinin ikinci dönem öğrencileriyle bir araya gelen Gebze Belediye Başkanı Adnan Köşker, gençlere ilk dersi kendisi verdi.

Köşker gençlere, “Size sunulan bu fırsatı en iyi şekilde değerlendirerek tarihini bilen, geçmişini tanıyan, milli değerlerini tanıyan ve özümseyen; kendine tarihine, milletine, doğaya dost birer birey olarak kendinizi geliştirin” dedi

İKİNCİ DÖNEM ÖĞRENCİLERİ

Geleceğin liderlerine ilk ders Gebze Belediye Başkanı Adnan Köşker’den! Gebze Belediye Başkanı Adnan Köşker’in Gebzeli gençler için özel olarak hazırlatarak uygulamaya koyduğu 41 Genç 41 Gelecek Liderlik Eğitimi Projesi’nde ikinci dönem başladı. Gebze’de öğrenimlerine devam eden lise öğrencileri arasından özenle seçilen gençlerin katılımıyla uygulamaya 2015 yılında geçirilen 41 Genç 41 Gelecek Liderlik Eğitimi Projesi’nin ikinci dönem katılımcı öğrencileriyle düzenlenen programda bir araya gelen Gebze Belediye Başkanı Adnan Köşker gençlere altın öğütlerde bulunarak ilk dersi verdi.

BAŞARILAR DİLERİM

Ülkenin teminatı olarak gördüğü gençleri önemsediğini ve her fırsatta onların yanında, destekçisi olmaya özen gösterdiklerini dile getiren Gebze Belediye Başkanı Adnan Köşker, “Sizlerin geleceğine ve kişisel gelişimine bir nebze olsun katkı sağlamak amacıyla, konusunda uzman eğitimci kadrolarla sürdürdüğümüz  41 Genç 41 Gelecek Projesi emin adımlarla gençleri içine alan büyük bir aile olma yolunda emin adımlarla ilerliyor. Projemizin ikinci dönemine katılmaya hak kazanan siz değerli evlatlarımıza hoş geldiniz diyor, başarılar diliyorum.

GENÇLER BİRER CEVHER

Sizdeki var olan cevherin, farkındalık yaratarak keşfedilmesi, değerlerine değer katabilmesi için bu projeyi uyguluyoruz, bu desteği veriyoruz. Her aşamasında özveriyle davranacağınıza inandığım siz değerli evlatlarımızın başarılı olacağından da eminim. Size sunulan bu fırsatı en iyi şekilde değerlendirerek tarihini bilen, geçmişini tanıyan, milli değerlerini tanıyan ve özümseyen; kendine tarihine, milletine, doğaya dost birer birey olarak kendinizi geliştirin” şeklinde konuştu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.