KÖŞKER'DEN KEMAN ŞOV!

Gebze 30.12.2015 - 12:01, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:31
 

KÖŞKER'DEN KEMAN ŞOV!

Başkan Köşker KON TV’de gençlerin yetişmesinde müzik ve sanatın önemine vurgu yaptı. Gebze Belediye Başkanı Adnan Köşker, uydu yayın yapan KON TV’de yayınlanan “Orhan Çakmak’la Dostane” programına konuk oldu. Türk müziğinin güçlü sesi Orhan Çakmak’ın sunuculuğunu yaptığı iki saatlik canlı yayın programına katılan Gebze Belediye Başkanı Adnan Köşker, Gebze Kültür Merkezi’nden yapılan yayında ilçede gerçekleştirilen eğitim, kültür, sosyal ve sanatsal projeleri anlattı. SANATÇI RUHU OLAN BELEDİYE BAŞKANI BÜYÜK ŞANS Başkan Köşker ile birlikte sinema sanatçısı Hakan Ural’ın da konuk olduğu programı sunan Türk müziği sanatçısı Orhan Çakmak, özgün yorumlarıyla geceye renk katarken, istek üzerine keman çalan Başkan Köşker’in performansı büyük beğeni topladı. Türkiye’nin değişik illerinden ve yurt dışından da takip edilen programa sosyal medyadan beğeni mesajları yağdı. Programın misafir sanatçısı Hakan Ural, “Bir şehirde belediye başkanının sanatla bizzat ilgilenmesi ayrı bir güzellik. Sanat ruhu olan bir belediye başkanına sahip olması Gebze için büyük bir şans” dedi. ÇOCUKLARIN YETİŞMESİNDE 4X4 FORMÜLÜ Programda Gebze’de görev yaptığı yedi yılda gerçekleştirilen eğitim, kültür, sosyal ve sanatsal proje ve hizmetleri anlatan Başkan Köşker, gençlere büyük önem verdiklerini belirterek, “Geleceğimizi emin ellere teslim etmek ve liderlik donanımına sahip çocuklarımızı yarınlara hazırlamak en büyük idealimiz. 41 Genç 41 Gelecek liderlik programımızı bu amaç doğrultusunda sürdürüyoruz. Gençlerin yetişmesinde ve hayatta başarılı olmasında meşhur 4x4 formülü olarak bilinen bir kural var. Yani ana dil, bir yabancı dil, yetenekli olduğu bir spor branşı ve müzik enstrümanı ile donanması gerekir. Bizler Gebze’de 74 branşta açtığımız sanat ve meslek kursları ile yaz okullarında bu becerilerle donanmalarını sağlıyoruz” dedi.

Başkan Köşker KON TV’de gençlerin yetişmesinde müzik ve sanatın önemine vurgu yaptı. Gebze Belediye Başkanı Adnan Köşker, uydu yayın yapan KON TV’de yayınlanan “Orhan Çakmak’la Dostane” programına konuk oldu. Türk müziğinin güçlü sesi Orhan Çakmak’ın sunuculuğunu yaptığı iki saatlik canlı yayın programına katılan Gebze Belediye Başkanı Adnan Köşker, Gebze Kültür Merkezi’nden yapılan yayında ilçede gerçekleştirilen eğitim, kültür, sosyal ve sanatsal projeleri anlattı.

SANATÇI RUHU OLAN BELEDİYE BAŞKANI BÜYÜK ŞANS

Başkan Köşker ile birlikte sinema sanatçısı Hakan Ural’ın da konuk olduğu programı sunan Türk müziği sanatçısı Orhan Çakmak, özgün yorumlarıyla geceye renk katarken, istek üzerine keman çalan Başkan Köşker’in performansı büyük beğeni topladı. Türkiye’nin değişik illerinden ve yurt dışından da takip edilen programa sosyal medyadan beğeni mesajları yağdı. Programın misafir sanatçısı Hakan Ural, “Bir şehirde belediye başkanının sanatla bizzat ilgilenmesi ayrı bir güzellik. Sanat ruhu olan bir belediye başkanına sahip olması Gebze için büyük bir şans” dedi.

ÇOCUKLARIN YETİŞMESİNDE 4X4 FORMÜLÜ

Programda Gebze’de görev yaptığı yedi yılda gerçekleştirilen eğitim, kültür, sosyal ve sanatsal proje ve hizmetleri anlatan Başkan Köşker, gençlere büyük önem verdiklerini belirterek, “Geleceğimizi emin ellere teslim etmek ve liderlik donanımına sahip çocuklarımızı yarınlara hazırlamak en büyük idealimiz. 41 Genç 41 Gelecek liderlik programımızı bu amaç doğrultusunda sürdürüyoruz. Gençlerin yetişmesinde ve hayatta başarılı olmasında meşhur 4x4 formülü olarak bilinen bir kural var. Yani ana dil, bir yabancı dil, yetenekli olduğu bir spor branşı ve müzik enstrümanı ile donanması gerekir. Bizler Gebze’de 74 branşta açtığımız sanat ve meslek kursları ile yaz okullarında bu becerilerle donanmalarını sağlıyoruz” dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.