Köşker’den para desteği

Spor 21.02.2017 - 15:28, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:32
 

Köşker’den para desteği

İlker Çakır ve yönetiminin doğru yönetim tarzını benimsediğini her fırsatta dile getiren ve elini taşın altına koyan Gebze Belediye Başkanı Adnan Köşker, Gebzespor’a maddi destek vermeye devam ediyor. Başkan Köşker, mor beyazlı kulübe 150 Bin TL’lik para takviyesinde bulundu.

Gebzespor’un doğru yönetim tarzına kayıtsız kalmayan Gebze Belediye Başkanı Adnan Köşker, kulübe olan desteğini sürdürüyor. İç saha maçlarına gelerek takıma destek veren ve bunun yanı sıra maddi olarak da Gebzespor’un yanında olan Köşker bu çerçevede kulübe önemli bir destekte daha bulundu. Gebzespor’a forma sponsoru olarak aile şirketinin reklamını veren Başkan Köşker, Kurban pazarı yerinden ise kulübe 500 Bin TL aktarmıştı. ÇAKIR TEŞEKKÜR ETTİ Doğru yönetilen Gebzespor’un her zaman yanında olacağını ilk başta söyleyen Başkan Köşker, acil ödemelerde kullanılmak üzere kulübe 150 Bin TL maddi destekte bulundu. Gebze Belediye Başkanı Adnan Köşker’e teşekkürlerini ileten Mor-Beyazlı ekibin Başkanı İlker Çakır, “Sağolsun başkanımız her daim yanımızda.  Allah’ın izniyle şampiyon olarak bu desteğin karşılığını vereceğiz. Yönetim kurulumuz ve şahsım adına Belediye Başkanımız Sayın Adnan Köşker’e teşekkür ediyoruz” dedi.  
İlker Çakır ve yönetiminin doğru yönetim tarzını benimsediğini her fırsatta dile getiren ve elini taşın altına koyan Gebze Belediye Başkanı Adnan Köşker, Gebzespor’a maddi destek vermeye devam ediyor. Başkan Köşker, mor beyazlı kulübe 150 Bin TL’lik para takviyesinde bulundu.

Gebzespor’un doğru yönetim tarzına kayıtsız kalmayan Gebze Belediye Başkanı Adnan Köşker, kulübe olan desteğini sürdürüyor. İç saha maçlarına gelerek takıma destek veren ve bunun yanı sıra maddi olarak da Gebzespor’un yanında olan Köşker bu çerçevede kulübe önemli bir destekte daha bulundu. Gebzespor’a forma sponsoru olarak aile şirketinin reklamını veren Başkan Köşker, Kurban pazarı yerinden ise kulübe 500 Bin TL aktarmıştı.

ÇAKIR TEŞEKKÜR ETTİ

Doğru yönetilen Gebzespor’un her zaman yanında olacağını ilk başta söyleyen Başkan Köşker, acil ödemelerde kullanılmak üzere kulübe 150 Bin TL maddi destekte bulundu. Gebze Belediye Başkanı Adnan Köşker’e teşekkürlerini ileten Mor-Beyazlı ekibin Başkanı İlker Çakır, “Sağolsun başkanımız her daim yanımızda.  Allah’ın izniyle şampiyon olarak bu desteğin karşılığını vereceğiz. Yönetim kurulumuz ve şahsım adına Belediye Başkanımız Sayın Adnan Köşker’e teşekkür ediyoruz” dedi.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.