Köşker: Gebzespor’un yanındayım

Spor 06.11.2018 - 12:58, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:33
 

Köşker: Gebzespor’un yanındayım

Gebzespor yönetimi, dün Gebzespor’un en büyük destekçisi olan Gebze Belediye Başkanı Adnan Köşker’i makamında ziyaret etti. Köşker’e kulübün son durumu ile ilgili bilgiler veren Kulüp Başkanı Abbas Sır, katkı ve desteklerinden dolayı Başkan Köşker’e teşekkür ederek, Pazar günü oynanacak olan Nevşehir Belediyespor maçına davet etti. Gebzespor’un en büyük destekçisi olan Gebze Belediye Başkanı Adnan Köşker, dün Gebzespor yönetim kurulu üyelerini makamında ağırladı. Gebzespor’un zorlu Tire deplasmanındaki başarılı performansından memnuniyet duyduğunu dile getiren Başkan Köşker, Nevşehir Belediyespor maçından 3 puan beklediğini söyledi. Takımın son durumu ve kulüple ilgili Başkan Köşker’e bilgi veren Kulüp Başkanı Abbas Sır, maddi ve manevi desteğini esirgemeyen Köşker’e yönetim kurulu üyeleri adına teşekkür etti. Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Başkan Köşker, Gebzespor’un yanında olmaya devam edeceğini ve kendi üzerine düşeni her daim yapmaya hazır olduğunu sözlerine ekledi.

Gebzespor yönetimi, dün Gebzespor’un en büyük destekçisi olan Gebze Belediye Başkanı Adnan Köşker’i makamında ziyaret etti. Köşker’e kulübün son durumu ile ilgili bilgiler veren Kulüp Başkanı Abbas Sır, katkı ve desteklerinden dolayı Başkan Köşker’e teşekkür ederek, Pazar günü oynanacak olan Nevşehir Belediyespor maçına davet etti.

Gebzespor’un en büyük destekçisi olan Gebze Belediye Başkanı Adnan Köşker, dün Gebzespor yönetim kurulu üyelerini makamında ağırladı. Gebzespor’un zorlu Tire deplasmanındaki başarılı performansından memnuniyet duyduğunu dile getiren Başkan Köşker, Nevşehir Belediyespor maçından 3 puan beklediğini söyledi. Takımın son durumu ve kulüple ilgili Başkan Köşker’e bilgi veren Kulüp Başkanı Abbas Sır, maddi ve manevi desteğini esirgemeyen Köşker’e yönetim kurulu üyeleri adına teşekkür etti. Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Başkan Köşker, Gebzespor’un yanında olmaya devam edeceğini ve kendi üzerine düşeni her daim yapmaya hazır olduğunu sözlerine ekledi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.