Köşker Yavuz Selim’e Konuk Oldu

Gebze 25.10.2018 - 16:10, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:33
 

Köşker Yavuz Selim’e Konuk Oldu

Gebze Belediye Başkanı Adnan Köşker, AK Parti Yavuz Selim Mahalle Teşkilatı’na konuk oldu.

Başkan Köşker, Yavuz Selim Teşkilatı’nın haftalık yönetim kurulu toplantısında yerel seçimler ve 2B arazilerinin durumuna dair değerlendirmelerde bulundu. Yavuz Selim teşkilatını çalışmalarından ötürü kutlayan Köşker, AK Parti’nin her seçimde en yüksek oyu aldığı yerlerin başında Yavuz Selim’in geldiğini ifade ederek, aynı başarıyı 31 Mart 2019 seçimlerinde de sürdürmek istediklerini vurguladı. Başta Cumhurbaşkanı Erdoğan’a verilen destek olmak üzere, Genel ve Yerel seçimlerde her daim Yavuz Selim teşkilatı başta olmak üzere Beylikbağı bölgesinin desteğini htiklerini vurgulayan Köşker, tapu ile ilgili soruları yanıtladı. YOĞUN MESAİ HARCANIYOR TBMM Başkanı Binali Yıldırım’ın Başbakanlığı döneminde Mahallede düzenlenen iftar programına konuk olduğunu hatırlatarak, tapu sorununun çözümü için söz verdiğini ifade den Köşker, bu nedenle İmar Barışı’nın TBMM’den yasal zeminde çıkartıldığını vurguladı. Yıldırım’ın geçtiğimiz hafta Gebze Metrosu temel atma töreninde “İmar Barışı’na mutlaka başvurun” sözlerini hatırlatan Köşker, bu konuda yoğun mesai harcadıklarını, bakanlık nezdinde görüşmeler yaptıklarını dile getirerek, Yavuz Selim ve Hürriyet Mahallerinin Türkiye’ye örnek olacağını dile getirdi.   KÜBRA AKABALI
Gebze Belediye Başkanı Adnan Köşker, AK Parti Yavuz Selim Mahalle Teşkilatı’na konuk oldu.

Başkan Köşker, Yavuz Selim Teşkilatı’nın haftalık yönetim kurulu toplantısında yerel seçimler ve 2B arazilerinin durumuna dair değerlendirmelerde bulundu. Yavuz Selim teşkilatını çalışmalarından ötürü kutlayan Köşker, AK Parti’nin her seçimde en yüksek oyu aldığı yerlerin başında Yavuz Selim’in geldiğini ifade ederek, aynı başarıyı 31 Mart 2019 seçimlerinde de sürdürmek istediklerini vurguladı. Başta Cumhurbaşkanı Erdoğan’a verilen destek olmak üzere, Genel ve Yerel seçimlerde her daim Yavuz Selim teşkilatı başta olmak üzere Beylikbağı bölgesinin desteğini htiklerini vurgulayan Köşker, tapu ile ilgili soruları yanıtladı.

YOĞUN MESAİ HARCANIYOR

TBMM Başkanı Binali Yıldırım’ın Başbakanlığı döneminde Mahallede düzenlenen iftar programına konuk olduğunu hatırlatarak, tapu sorununun çözümü için söz verdiğini ifade den Köşker, bu nedenle İmar Barışı’nın TBMM’den yasal zeminde çıkartıldığını vurguladı. Yıldırım’ın geçtiğimiz hafta Gebze Metrosu temel atma töreninde “İmar Barışı’na mutlaka başvurun” sözlerini hatırlatan Köşker, bu konuda yoğun mesai harcadıklarını, bakanlık nezdinde görüşmeler yaptıklarını dile getirerek, Yavuz Selim ve Hürriyet Mahallerinin Türkiye’ye örnek olacağını dile getirdi.  

KÜBRA AKABALI

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.