KOTO'da sular durulmuyor

30.07.2016 - 09:06, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:31
 

KOTO'da sular durulmuyor

Kocaeli Ticaret Odası yönetim kurulundan 4 kişi istifa etti.

15 Temmuz FETÖ'nün başarısız olan darbe girişiminin ardından paralel yapıyla mücadele kapsamında KOTO Başkanı Murat Özdağ önce gözaltına alınmış sonrada çıkarıldığı mahkemece tutuklanarak cezaevine gönderilmişti. Özdağ tutuklanmasının ardından yapılan ilk KOTO meclisi bir hayli gergin geçmiş meclis salonunda 'istifa' sesleri yükselmişti. Yükselen istifa seslerine ve kendisine yönetilen sorular karşısından KOTO Başkan vekili Zihni Yılmaz istifayı düşünmediklerini görevlerine devam edeceklerini vurgulamıştı. Tüm bu yaşananların ardından cezaevinde tutuklu olan Murat Özdağ'a yakınlığı ile bilinen yönetim kurulu üyeleri Hüseyin Akyol, Yusuf Koçak, Murat Altun ve Mehmet Temizel görevlerinden istifa etti. İstifa eden bu yöneticilerin yerine yedek listeden kimin geleceği merak konusu olurken KOTO konuyla ilgili bir açıklama yaptı.  KOTO'dan yapılan açıklama ise şöyle; "Basına ve kamuoyuna duyuru, 20 Haziran 2013 tarihinde yapılan oda seçimleriyle göreve gelen, Odamız Yönetim Kurulu Üyelerinden Hüseyin Cahit Akyol, Mehmet Temizel, Murat Altun ve Yusuf Koçak, bireysel olarak belirttikleri çeşitli sebeplerden dolayı 29 Temmuz 2016 Cuma günü itibariyle görevlerinden istifa etmişlerdir. Odamıza yaptıkları katkılardan dolayı teşekkür eder, kendilerine başarılar dileriz. Kocaeli Ticaret Odası"
Kocaeli Ticaret Odası yönetim kurulundan 4 kişi istifa etti.

15 Temmuz FETÖ'nün başarısız olan darbe girişiminin ardından paralel yapıyla mücadele kapsamında KOTO Başkanı Murat Özdağ önce gözaltına alınmış sonrada çıkarıldığı mahkemece tutuklanarak cezaevine gönderilmişti. Özdağ tutuklanmasının ardından yapılan ilk KOTO meclisi bir hayli gergin geçmiş meclis salonunda 'istifa' sesleri yükselmişti. Yükselen istifa seslerine ve kendisine yönetilen sorular karşısından KOTO Başkan vekili Zihni Yılmaz istifayı düşünmediklerini görevlerine devam edeceklerini vurgulamıştı. Tüm bu yaşananların ardından cezaevinde tutuklu olan Murat Özdağ'a yakınlığı ile bilinen yönetim kurulu üyeleri Hüseyin Akyol, Yusuf Koçak, Murat Altun ve Mehmet Temizel görevlerinden istifa etti. İstifa eden bu yöneticilerin yerine yedek listeden kimin geleceği merak konusu olurken KOTO konuyla ilgili bir açıklama yaptı. 

KOTO'dan yapılan açıklama ise şöyle;

"Basına ve kamuoyuna duyuru,
20 Haziran 2013 tarihinde yapılan oda seçimleriyle göreve gelen, Odamız Yönetim Kurulu Üyelerinden Hüseyin Cahit Akyol, Mehmet Temizel, Murat Altun ve Yusuf Koçak, bireysel olarak belirttikleri çeşitli sebeplerden dolayı 29 Temmuz 2016 Cuma günü itibariyle görevlerinden istifa etmişlerdir. Odamıza yaptıkları katkılardan dolayı teşekkür eder, kendilerine başarılar dileriz.
Kocaeli Ticaret Odası"

koto-4-istifa.jpg
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.