Köy yolları yaz-kış ayrı güzel

Kocaeli 20.12.2016 - 08:53, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:31
 

Köy yolları yaz-kış ayrı güzel

Büyükşehir’in tablo güzelliğindeki köy yollarında yaz-kış araç kullanmak ayrı bir keyif

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, Köyleri uzak olmaktan çıkarırken, tablo güzelliğinde köy yollarına imza attı. Yapılan asfalt ve beton yollarla köylerde ulaşım keyifli bir hale geldi. Yaz-kış her mevsim Kocaeli’nin köylerinde yol alırken, eşsiz bir manzara sizleri bekliyor. TABLO GÜZELLİĞİNDE KÖY YOLLARI Ulaşım Dairesi Başkanlığı, Kocaeli’nin mahalleleriyle birlikte 500’ün üzerindeki köy yollarında ve köy grup yollarında hummalı bir çalışma yürütüyor. Yaz aylarında yolları asfalt ve betonla kaplayan Ulaşım dairesi Başkanlığı, kışın ise kar komandolarıyla yolların açık kalmasını sağlıyor. Sürücülere ise yaz-kış tablo güzelliğindeki bu yollarda güvenle direksiyon sallamak düşüyor.
Büyükşehir’in tablo güzelliğindeki köy yollarında yaz-kış araç kullanmak ayrı bir keyif

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, Köyleri uzak olmaktan çıkarırken, tablo güzelliğinde köy yollarına imza attı. Yapılan asfalt ve beton yollarla köylerde ulaşım keyifli bir hale geldi. Yaz-kış her mevsim Kocaeli’nin köylerinde yol alırken, eşsiz bir manzara sizleri bekliyor.

TABLO GÜZELLİĞİNDE KÖY YOLLARI

Ulaşım Dairesi Başkanlığı, Kocaeli’nin mahalleleriyle birlikte 500’ün üzerindeki köy yollarında ve köy grup yollarında hummalı bir çalışma yürütüyor. Yaz aylarında yolları asfalt ve betonla kaplayan Ulaşım dairesi Başkanlığı, kışın ise kar komandolarıyla yolların açık kalmasını sağlıyor. Sürücülere ise yaz-kış tablo güzelliğindeki bu yollarda güvenle direksiyon sallamak düşüyor.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.