Kredi vermeyene yaptırım geliyor

05.04.2017 - 09:40, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:32
 

Kredi vermeyene yaptırım geliyor

Gümrük ve Ticaret Bakanlığı Müsteşarı Cenap Aşcı, sicil affının bankacıların görüşleri doğrultusunda gerçekleştirildiğini belirterek, "Onlar nasıl istemişse kanun o şekilde çıkmıştır. Bankaların sicil affıyla ilgili istediği kanun çıkmıştır. İsteyene bu kredileri o yüzden verecekler. Başka yolu yok. Vermezlerse tedbirler devreye girecek" dedi. Ascı, konuyla ilgili Bankacılık Düzenleme ve Denetleme Kurulu'nun önceki gün itibariyle bankalarla tekrar görüştüğünü kaydetti.

Müsteşarı Cenap Aşcı, sicil affının bankacıların görüşleri doğrultusunda gerçekleştirildiğini belirterek, "Onlar nasıl istemişse kanun o şekilde çıkmıştır. Bankaların sicil affıyla ilgili istediği kanun çıkmıştır. İsteyene bu kredileri o yüzden verecekler. Başka yolu yok. Vermezlerse tedbirler devreye girecek" dedi. Ascı, konuyla ilgili Bankacılık Düzenleme ve Denetleme Kurulu'nun önceki gün itibariyle bankalarla tekrar görüştüğünü kaydetti.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.