Kurban kesildi dualar edildi

Spor 21.08.2017 - 18:39, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:32
 

Kurban kesildi dualar edildi

26 Ağustos Cumartesi günü yeni sezona merhaba diyecek olan Darıca Gençlerbirliği’nde Velimeşe maçı öncesinde kurban kesilerek sezonun hayırlı olması için dualar edildi.

Sarı yeşilli temsilcimizde yeni sezonun kazasız, belasız geçmesi dileğiyle kurban kesildi, dualar okundu. Antrenman sahasında kurban keserek kan akıtan Darıca G.B ailesi, hep birlikte yeni sezon duası ettiler. Yeni transferleriyle birlikte 3.Lig’de iddialı bir takım kuran sarı yeşilliler sezona büyük umutlarla girecek. Yönetim, teknik ekip, futbolcular ve taraftarlarla kenetlenen Darıca ailesi, yeni bir sayfa açarak geleceğe umutla bakmaya başladı. YÖNETİM ÇIKARMA YAPTI Antrenman öncesinde yapılan kurban kesimine, Darıca Gençlerbirliği Başkanı Mustafa Öztürk, Başkanvekili Abdullah Örs, Başkan yardımcılarından Lokman Demirtaş ile Furkan Çakır, Futbol Şube Sorumlusu Bekir Bükün’ün yanı sıra teknik ekip ve futbolcular katıldı.
26 Ağustos Cumartesi günü yeni sezona merhaba diyecek olan Darıca Gençlerbirliği’nde Velimeşe maçı öncesinde kurban kesilerek sezonun hayırlı olması için dualar edildi.

Sarı yeşilli temsilcimizde yeni sezonun kazasız, belasız geçmesi dileğiyle kurban kesildi, dualar okundu. Antrenman sahasında kurban keserek kan akıtan Darıca G.B ailesi, hep birlikte yeni sezon duası ettiler. Yeni transferleriyle birlikte 3.Lig’de iddialı bir takım kuran sarı yeşilliler sezona büyük umutlarla girecek. Yönetim, teknik ekip, futbolcular ve taraftarlarla kenetlenen Darıca ailesi, yeni bir sayfa açarak geleceğe umutla bakmaya başladı.

YÖNETİM ÇIKARMA YAPTI

Antrenman öncesinde yapılan kurban kesimine, Darıca Gençlerbirliği Başkanı Mustafa Öztürk, Başkanvekili Abdullah Örs, Başkan yardımcılarından Lokman Demirtaş ile Furkan Çakır, Futbol Şube Sorumlusu Bekir Bükün’ün yanı sıra teknik ekip ve futbolcular katıldı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.