LİSTE DARICA’YI KUCAKLAYACAK

Darıca 05.09.2017 - 12:33, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:32
 

LİSTE DARICA’YI KUCAKLAYACAK

AK Parti Darıca İlçe Başkanı Muzaffer Bıyık kongrede nasıl bir liste hazırlayacak?

Yeniden ilçe başkanlığına aday gösterilen AK Parti Darıca İlçe Başkanı Muzaffer Bıyık, kongrede nasıl bir liste hazırlayacağının şifrelerini verdi. Gazetemiz Yazı İşleri Müdürü Selçuk Koç’a konuşan AK Parti Darıca İlçe Başkanı Muzaffer Bıyık, ““Öncelikle bana bu görevi yeniden layık görenlere teşekkür ediyorum. Bana güvenenleri mahcup etmemek ve bu güvene layık olmak için bundan önce olduğu gibi bundan sonra da gece gündüz demeden çalışacağım.” dedi AK Parti Darıca İlçe Teşkilatı’nda 17 Eylül’de gerçekleşecek ilçe kongresi öncesinde yeniden aday gösterilen Muzaffer Bıyık’ın listeyi nasıl ve kimlerden oluşturacağı merak ediliyor. AK Parti Darıca İlçe Başkanı Muzaffer Bıyık, kongrede listenin şifrelerini verdi. Gazetemiz Yazı İşleri Müdürü Selçuk Koç’a konuşan AK Parti Darıca İlçe Başkanı Muzaffer Bıyık, şunları söyledi: BANA GÜVENENLERİ MAHCUP ETMEYECEĞİM “Öncelikle bana bu görevi yeniden layık gören parti büyüklerimize ve genel  başkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’a teşekkür ediyorum. Bana güvenenleri mahcup etmemek ve bu güvene layık olmak için bundan önce olduğu gibi bundan sonra da gece gündüz demeden çalışacağım. Darıca teşkilatları olarak liderimiz Erdoğan’a en güçlü şekilde destek vermeye devam edeceğiz. SİYASET EKİP İŞİDİR Daha önceki kongrelerde de Kocaeli genelinde listelerde en az değişimi hep Darıca olarak ben yapardım. Elbette değişim önemlidir. Biz de kongremizde gerekli değişimi gerçekleştireceğiz. Ama siyaset bir ekip işidir ve uzun soluklu bir iştir. Darıca’da birlikte görev yaptığımız arkadaşlarımızla birçok kritik seçimi başarıyla geçtik. Herkesin başarıda payı var. Ana omurgayı çok fazla bozmadan beklenen değişimi gerçekleştireceğiz. LİSTEMİZ DARICA’YI KUCAKLAYACAK Listemizde değişim ve yenilik olacak tabi. Bir de partimizin belirlediği kadın ve gençlik kotası kuralı var.  Bunları da dikkate alarak Darıca’mızı kucaklayan bir liste hazırlayacağız. Ana kademe ve mahalle teşkilatlarımızla, gençlik ve kadın kollarımızla birlikte parti büyüklerimizin de görüşlerini alarak Darıca için en iyi ve doğru listeyi hazırlayacağız. BU BİR BAYRAK YARIŞIDIR Mevcut ilçe yönetimimizden devam edecek ve değişecek arkadaşlarımız olacak. Aramıza yeni katılan arkadaşlarımız da olacak. Bu bir bayrak yarışıdır. Devam etmeyecek ve değişecek arkadaşlarımız başarısız oldukları için değişmeyecek. Siyasette her zaman yenilik ve değişime açık olmalıyız. Yeni arkadaşlarımız da AK Parti olarak davamıza hizmet etmek için aramızda olacak. Kimse merak etmesin listemizi en iyi şekilde hazırlayacağız.”
AK Parti Darıca İlçe Başkanı Muzaffer Bıyık kongrede nasıl bir liste hazırlayacak?

Yeniden ilçe başkanlığına aday gösterilen AK Parti Darıca İlçe Başkanı Muzaffer Bıyık, kongrede nasıl bir liste hazırlayacağının şifrelerini verdi. Gazetemiz Yazı İşleri Müdürü Selçuk Koç’a konuşan AK Parti Darıca İlçe Başkanı Muzaffer Bıyık, ““Öncelikle bana bu görevi yeniden layık görenlere teşekkür ediyorum. Bana güvenenleri mahcup etmemek ve bu güvene layık olmak için bundan önce olduğu gibi bundan sonra da gece gündüz demeden çalışacağım.” dedi

AK Parti Darıca İlçe Teşkilatı’nda 17 Eylül’de gerçekleşecek ilçe kongresi öncesinde yeniden aday gösterilen Muzaffer Bıyık’ın listeyi nasıl ve kimlerden oluşturacağı merak ediliyor. AK Parti Darıca İlçe Başkanı Muzaffer Bıyık, kongrede listenin şifrelerini verdi. Gazetemiz Yazı İşleri Müdürü Selçuk Koç’a konuşan AK Parti Darıca İlçe Başkanı Muzaffer Bıyık, şunları söyledi:

BANA GÜVENENLERİ MAHCUP ETMEYECEĞİM

“Öncelikle bana bu görevi yeniden layık gören parti büyüklerimize ve genel  başkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’a teşekkür ediyorum. Bana güvenenleri mahcup etmemek ve bu güvene layık olmak için bundan önce olduğu gibi bundan sonra da gece gündüz demeden çalışacağım. Darıca teşkilatları olarak liderimiz Erdoğan’a en güçlü şekilde destek vermeye devam edeceğiz.

SİYASET EKİP İŞİDİR

Daha önceki kongrelerde de Kocaeli genelinde listelerde en az değişimi hep Darıca olarak ben yapardım. Elbette değişim önemlidir. Biz de kongremizde gerekli değişimi gerçekleştireceğiz. Ama siyaset bir ekip işidir ve uzun soluklu bir iştir. Darıca’da birlikte görev yaptığımız arkadaşlarımızla birçok kritik seçimi başarıyla geçtik. Herkesin başarıda payı var. Ana omurgayı çok fazla bozmadan beklenen değişimi gerçekleştireceğiz.

LİSTEMİZ DARICA’YI KUCAKLAYACAK

Listemizde değişim ve yenilik olacak tabi. Bir de partimizin belirlediği kadın ve gençlik kotası kuralı var.  Bunları da dikkate alarak Darıca’mızı kucaklayan bir liste hazırlayacağız. Ana kademe ve mahalle teşkilatlarımızla, gençlik ve kadın kollarımızla birlikte parti büyüklerimizin de görüşlerini alarak Darıca için en iyi ve doğru listeyi hazırlayacağız.

BU BİR BAYRAK YARIŞIDIR

Mevcut ilçe yönetimimizden devam edecek ve değişecek arkadaşlarımız olacak. Aramıza yeni katılan arkadaşlarımız da olacak. Bu bir bayrak yarışıdır. Devam etmeyecek ve değişecek arkadaşlarımız başarısız oldukları için değişmeyecek. Siyasette her zaman yenilik ve değişime açık olmalıyız. Yeni arkadaşlarımız da AK Parti olarak davamıza hizmet etmek için aramızda olacak. Kimse merak etmesin listemizi en iyi şekilde hazırlayacağız.”

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.