Maç oynanmadan kazanılmaz!

Spor 14.10.2018 - 14:47, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:33
 

Maç oynanmadan kazanılmaz!

3.Lig ekibimiz Gebzespor kent derbisinde bol keseden puan saçtı. Mor-Menekşeler, transfer yasağını kaldıramaması nedeniyle genç oyuncularla sahaya çıkan Körfezspor’a altın tepside 1 puan hediye etti.  2-2’lik skor, Körfez’in puanla tanıştığı ilk maç oldu.  Alparslan Türkeş Stadı’nda oynanan maçta rakibin her kaptırdığı top temsilcimizin atağına dönüşürken, 25 ve 28.dakikalarda kaçırılan goller bir anlamda Körfez’in gençlerine cesaret verdi. İlk tehlikeli atakta Oğuz, kaleciyle karşı karşıya kaldığı pozisyonda topu ağlara gönderemedi. İkinci pozisyonda Sırat rakibini geçerek Oğuz’u gördü. Oğuz’un vuruşuna kaleci müdahale etti, top Emre Fırtına’nın önünde kaldı. Emre’nin vuruşunda top tam ağlara giderken kaleci Batuhan son anda meşin yuvarlağı üstten auta çeldi.   ATAMAYANA ATARLAR ‘Atamayana atarlar’ misali rakip 38’de Berat ile golü buldu ve ilk yarı bu skorla sona erdi. Gebzespor ikinci yarıya hızlı başladı. 47’de Emre Fırtına’nın arka direğe ortaladığı korner atışında Ferhat kafayla topu ağlara gönderdi: 1-1. Dakikalar 55’i gösterdiğinde Gebze 2-1’i buldu. Yine korner atışından gelen top, Sırat’ın kafa vuruşundan ağlara gitti. Bu dakikadan sonra farka gitmesi beklenen Gebzespor geliştirdiği ataklarda bir türlü çerçeveyi bulamadı. Körfez, 78’de skora denge getirdi. Emirhan’la bulduğu golün üzerine yatan kırmızı-beyazlılar maçı 2-2’lik skorla bitirmeyi başardı. Böylece Körfez ilk puanını Gebzespor’dan almış oldu.

3.Lig ekibimiz Gebzespor kent derbisinde bol keseden puan saçtı. Mor-Menekşeler, transfer yasağını kaldıramaması nedeniyle genç oyuncularla sahaya çıkan Körfezspor’a altın tepside 1 puan hediye etti.  2-2’lik skor, Körfez’in puanla tanıştığı ilk maç oldu.  Alparslan Türkeş Stadı’nda oynanan maçta rakibin her kaptırdığı top temsilcimizin atağına dönüşürken, 25 ve 28.dakikalarda kaçırılan goller bir anlamda Körfez’in gençlerine cesaret verdi. İlk tehlikeli atakta Oğuz, kaleciyle karşı karşıya kaldığı pozisyonda topu ağlara gönderemedi. İkinci pozisyonda Sırat rakibini geçerek Oğuz’u gördü. Oğuz’un vuruşuna kaleci müdahale etti, top Emre Fırtına’nın önünde kaldı. Emre’nin vuruşunda top tam ağlara giderken kaleci Batuhan son anda meşin yuvarlağı üstten auta çeldi.  

ATAMAYANA ATARLAR

‘Atamayana atarlar’ misali rakip 38’de Berat ile golü buldu ve ilk yarı bu skorla sona erdi. Gebzespor ikinci yarıya hızlı başladı. 47’de Emre Fırtına’nın arka direğe ortaladığı korner atışında Ferhat kafayla topu ağlara gönderdi: 1-1. Dakikalar 55’i gösterdiğinde Gebze 2-1’i buldu. Yine korner atışından gelen top, Sırat’ın kafa vuruşundan ağlara gitti. Bu dakikadan sonra farka gitmesi beklenen Gebzespor geliştirdiği ataklarda bir türlü çerçeveyi bulamadı. Körfez, 78’de skora denge getirdi. Emirhan’la bulduğu golün üzerine yatan kırmızı-beyazlılar maçı 2-2’lik skorla bitirmeyi başardı. Böylece Körfez ilk puanını Gebzespor’dan almış oldu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.