Mahkemeye verdiler

Kocaeli 15.04.2016 - 16:15, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:31
 

Mahkemeye verdiler

CHP Kocaeli İl Gençlik Kolları, AK Parti Derince İlçe Gençlik Kolları Başkanı Tanju Yılmaz hakkında Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğluna hakaret etmesi nedeni ile ilgili suç duyurusunda bulundu.

SAYGISIZLIK HAKARET Suç duyurusu öncesi açıklama yapan il Gençlik Kolları Başkanı Erinç," İkinci olarak da suç duyurusunda bulunma gerekçemiz Cumhuriyetimize ve Mustafa Kemal Atatürk’e yapılmış saygısızlık ve hakarettir. Buna Türkiye Cumhuriyeti’nde yaşayan herkesin tepki göstermesi gerekmektedir. İlk önce aslında Cumhurbaşkanı’nın tepki göstermesi gerekmektedir. Şu anda Mustafa Kemal’in koltuğunda oturan Recep Tayyip Erdoğan, Türkiye Cumhuriyeti’ni temsil eden bir numaralı kişidir. Hakaret eden şahıs Türkiye Cumhuriyeti’ne hakaret etmiştir. Bu adalet saraylarında çalışan bütün savcılar, hakimler veya herhangi bir devlet kurumunda çalışan devlet memurlarının hepsinin bu suç duyurusunda bulunması gerekir. Önce biz Sayın Cumhurbaşkanı ve Sayın Başbakan’a açık çağrıda bulunuyoruz. Derince İlçe Gençlik Kolları Başkanı hakkında onların da gereğini yapmasını istiyoruz. Ayrıca Ak Parti teşkilatlarının da bu zat için gereken işlemleri yapmasını istiyoruz. O zat, o koltukta oturup siyaset yapıyorsa, bilsin ki bu cumhuriyet sayesindedir.
CHP Kocaeli İl Gençlik Kolları, AK Parti Derince İlçe Gençlik Kolları Başkanı Tanju Yılmaz hakkında Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğluna hakaret etmesi nedeni ile ilgili suç duyurusunda bulundu.

SAYGISIZLIK HAKARET

Suç duyurusu öncesi açıklama yapan il Gençlik Kolları Başkanı Erinç," İkinci olarak da suç duyurusunda bulunma gerekçemiz Cumhuriyetimize ve Mustafa Kemal Atatürk’e yapılmış saygısızlık ve hakarettir. Buna Türkiye Cumhuriyeti’nde yaşayan herkesin tepki göstermesi gerekmektedir. İlk önce aslında Cumhurbaşkanı’nın tepki göstermesi gerekmektedir. Şu anda Mustafa Kemal’in koltuğunda oturan Recep Tayyip Erdoğan, Türkiye Cumhuriyeti’ni temsil eden bir numaralı kişidir. Hakaret eden şahıs Türkiye Cumhuriyeti’ne hakaret etmiştir. Bu adalet saraylarında çalışan bütün savcılar, hakimler veya herhangi bir devlet kurumunda çalışan devlet memurlarının hepsinin bu suç duyurusunda bulunması gerekir. Önce biz Sayın Cumhurbaşkanı ve Sayın Başbakan’a açık çağrıda bulunuyoruz. Derince İlçe Gençlik Kolları Başkanı hakkında onların da gereğini yapmasını istiyoruz. Ayrıca Ak Parti teşkilatlarının da bu zat için gereken işlemleri yapmasını istiyoruz. O zat, o koltukta oturup siyaset yapıyorsa, bilsin ki bu cumhuriyet sayesindedir.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.