Malum yapının kalıntıları

Kocaeli 28.04.2020 - 10:07, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:34
 

Malum yapının kalıntıları

Hem Dünya hem de ülkemiz uzun zamandır corona virüs salgınıyla mücadele ediyor. Hiç alışık olmadığımız şekilde yaşıyor, salgının sona ermesi adına hep beraber çaba sarf ediyoruz. Ömrümüzün en sakin bahar mevsiminde sevdiklerimizden tutun da gönül verdiğimiz futbol takımına kadar her şeye uzak ve hasretiz. Hayatımızda hiç bu kadar  ‘son dakika’ haberi takip etmemiş, hiç bu kadar stresli günler yaşamamış ve şu güneşli günlerde evlerimizde bu denli fazla zaman geçirmemiştik. ** Tabi ki, corona virüs bile bazı kötülüklerin önüne geçemiyor. Virüsten daha beter şeyler de var hayatta. Gebze Ticaret Odası Başkanı Nail Çiler ve ekibine seneler sonra yeniden yapılan organize ancak amatör bir kötülük var örneğin. Yedi sene önce yaşanan talihsiz bir olay, yeniden servis edilerek sosyal medya yoluyla oradan oraya yayılıyor. Başkan Nail Çiler’in kendi deyimiyle “Malum yapının kalıntıları” seneler sonra yeniden kaldıkları yerden kendisiyle ve ekibiyle uğraşmaya devam ediyor. ** Ülkede Cumhurbaşkanından tutun da Milli takım teknik direktörüne kadar herkes eleştiriliyor. İnsanların yüzde yüz üzerinde anlaştığı, yüzde yüz beğendiği ve takdir ettiği tek bir isim yok. Dilediğimiz insanı sonuna kadar eleştirme hakkına sahibiz. Eleştiri hakkımız her zaman var. Ancak eleştiri yerine kötülük devreye giriyorsa orada büyük problem var. Gerek Gebze Ticaret Odasının gerekse Başkan Nail Çiler’in ülke sevgisi bu kadar ortadayken yapılanlar hem günah hem ayıp. ** Ticaret Odasının her meclis toplantısında konuşmasına başlamadan önce Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşlarını yâd eden, hiçbir milli bayramı atlamadan bayram mesajı yayınlayan ve Cumhuriyet değerlerine her zaman sımsıkı bağlı olan Gebze Ticaret Odası Başkanı Nail Çiler her şeyden önce bir öğretmen. Mustafa Kemal Atatürk’ün Türkiye’sinde binlerce çocuk ve insan yetiştirmiş bir öğretmenin vatan sevgisi konusunda “Malum yapının kalıntılarına” vereceği hiçbir açıklama ya da hesap yok.

Hem Dünya hem de ülkemiz uzun zamandır corona virüs salgınıyla mücadele ediyor. Hiç alışık olmadığımız şekilde yaşıyor, salgının sona ermesi adına hep beraber çaba sarf ediyoruz. Ömrümüzün en sakin bahar mevsiminde sevdiklerimizden tutun da gönül verdiğimiz futbol takımına kadar her şeye uzak ve hasretiz. Hayatımızda hiç bu kadar  ‘son dakika’ haberi takip etmemiş, hiç bu kadar stresli günler yaşamamış ve şu güneşli günlerde evlerimizde bu denli fazla zaman geçirmemiştik.

**

Tabi ki, corona virüs bile bazı kötülüklerin önüne geçemiyor. Virüsten daha beter şeyler de var hayatta. Gebze Ticaret Odası Başkanı Nail Çiler ve ekibine seneler sonra yeniden yapılan organize ancak amatör bir kötülük var örneğin. Yedi sene önce yaşanan talihsiz bir olay, yeniden servis edilerek sosyal medya yoluyla oradan oraya yayılıyor. Başkan Nail Çiler’in kendi deyimiyle “Malum yapının kalıntıları” seneler sonra yeniden kaldıkları yerden kendisiyle ve ekibiyle uğraşmaya devam ediyor.

**

Ülkede Cumhurbaşkanından tutun da Milli takım teknik direktörüne kadar herkes eleştiriliyor. İnsanların yüzde yüz üzerinde anlaştığı, yüzde yüz beğendiği ve takdir ettiği tek bir isim yok. Dilediğimiz insanı sonuna kadar eleştirme hakkına sahibiz. Eleştiri hakkımız her zaman var. Ancak eleştiri yerine kötülük devreye giriyorsa orada büyük problem var. Gerek Gebze Ticaret Odasının gerekse Başkan Nail Çiler’in ülke sevgisi bu kadar ortadayken yapılanlar hem günah hem ayıp.

**

Ticaret Odasının her meclis toplantısında konuşmasına başlamadan önce Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşlarını yâd eden, hiçbir milli bayramı atlamadan bayram mesajı yayınlayan ve Cumhuriyet değerlerine her zaman sımsıkı bağlı olan Gebze Ticaret Odası Başkanı Nail Çiler her şeyden önce bir öğretmen. Mustafa Kemal Atatürk’ün Türkiye’sinde binlerce çocuk ve insan yetiştirmiş bir öğretmenin vatan sevgisi konusunda “Malum yapının kalıntılarına” vereceği hiçbir açıklama ya da hesap yok.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.