Manavgat’tan ZAFER bekliyoruz!

Spor 19.02.2016 - 14:58, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:31
 

Manavgat’tan ZAFER bekliyoruz!

3.Lig temsilcimiz Darıca G.B, Play-Off yolundaki kritik 90 dakikalardan bir tanesine daha çıkıyor. Ramazan Silin’in öğrencileri yarın saat 13:30’da Manavgatspor deplasmanında 3 puan savaşı verecek. Evrenseki Stadı’nda oynanacak olan mücadeleyi Van bölgesi hakemlerinden Enez Kaplan yönetecek.

3.Lig 3.Grup’ta Play-Off mücadelesi veren Darıca G.B, ligin 26.haftasında deplasmanda Manavgatspor’la karşılaşacak. Ligin ilk yarısında 3-1 devirdiği rakibine deplasmanda da aynı tarifeyi uygulamak isteyen sarı yeşilliler, son haftalardaki başarılı sonuçlarına bir yenisini daha eklemek istiyor. Ligde son 8 maçtır bileği bükülmeyen Darıca G.B, ligin ikinci yarısında oynadığı 5 maçta; 3 galibiyet ve 2 beraberlik aldı. ÜÇ EKSİK VAR Temsilcimizde zorlu maç öncesinde sakatlığı bulunan Murat Can Bölükbaşı ile kırmızı kart cezaları bulunan Gökhan Erdoğan ve kaleci Onur Öztürk forma giyemeyecek. Zorlu maç öncesinde alternatifli kadrosuna güvenen Teknik Direktör Ramazan Silin’in sürpriz bir ilk 11’i sahaya sürebileceği öğrenildi. BU KEZ OLSUN Rakibiyle daha önce oynadığı 5 maçta 2 kez kazanan ve 2 kez mağlup olan Darıca G.B, Manavgatspor’la deplasmanda oynadığı 2 maçı da kazanamadı. Rakibiyle 3 sezondur üst üste aynı grupta yer alan Darıca G.B, 2013-2014 sezonunda deplasmanda rakibine 2-1 yenilirken, geçen sezon da golsüz berabere kalmıştı.
3.Lig temsilcimiz Darıca G.B, Play-Off yolundaki kritik 90 dakikalardan bir tanesine daha çıkıyor. Ramazan Silin’in öğrencileri yarın saat 13:30’da Manavgatspor deplasmanında 3 puan savaşı verecek. Evrenseki Stadı’nda oynanacak olan mücadeleyi Van bölgesi hakemlerinden Enez Kaplan yönetecek.

3.Lig 3.Grup’ta Play-Off mücadelesi veren Darıca G.B, ligin 26.haftasında deplasmanda Manavgatspor’la karşılaşacak. Ligin ilk yarısında 3-1 devirdiği rakibine deplasmanda da aynı tarifeyi uygulamak isteyen sarı yeşilliler, son haftalardaki başarılı sonuçlarına bir yenisini daha eklemek istiyor. Ligde son 8 maçtır bileği bükülmeyen Darıca G.B, ligin ikinci yarısında oynadığı 5 maçta; 3 galibiyet ve 2 beraberlik aldı.

ÜÇ EKSİK VAR

Temsilcimizde zorlu maç öncesinde sakatlığı bulunan Murat Can Bölükbaşı ile kırmızı kart cezaları bulunan Gökhan Erdoğan ve kaleci Onur Öztürk forma giyemeyecek. Zorlu maç öncesinde alternatifli kadrosuna güvenen Teknik Direktör Ramazan Silin’in sürpriz bir ilk 11’i sahaya sürebileceği öğrenildi.

BU KEZ OLSUN

Rakibiyle daha önce oynadığı 5 maçta 2 kez kazanan ve 2 kez mağlup olan Darıca G.B, Manavgatspor’la deplasmanda oynadığı 2 maçı da kazanamadı. Rakibiyle 3 sezondur üst üste aynı grupta yer alan Darıca G.B, 2013-2014 sezonunda deplasmanda rakibine 2-1 yenilirken, geçen sezon da golsüz berabere kalmıştı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.