MARENDER’den okul ziyaretleri

Gebze 17.10.2018 - 17:18, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:33
 

MARENDER’den okul ziyaretleri

Marmara Engelliler Derneği Başkanı Memiş Özdemir, Çayırova’da bulunan özel eğitim sınıfı olan okulları ve kaynaştırma öğrencisi olan anaokullarını ziyaret ettiklerini söyledi.

Çayırova’da faaliyet gösteren Marmara Engelliler Derneği (Marender) Başkanı Memiş Özdemir, Çayırova’da bulunan özel eğitim sınıfı olan okulları ve kaynaştırma öğrencisi olan anaokullarını ziyaret ettiklerini yasal engelli haklarından yararlanmaları için bilgi verdiklerini açıkladı. Memiş Özdemir son olarak Çayırova’da bulunan Sultan Fatih Anaokulu’nu ziyaret ettiklerini ifade ederek, “Marender olarak çevremizdeki özel eğitim sınıfı olan okullar ve kaynaştırma öğrencisi olan anaokullarını ziyaret ederek hem ihtiyaç sahibi öğrencileri tespit ederek ihtiyaçlarını karşılamaya çalışırken yasal engelli haklarından yararlanmaları için bilgiler aktarıyoruz. YARDIMLAŞMA VE BİLİNÇLENDİRME Mehmet Akif İlkokulundan sonra bugünde dernek yetkilisi arkadaşlarımız Münevver Yılmaz ve Gülten Kaya Altun ile Sultan Fatih Anaokulu’nu ziyaret ettik. Konumuz yardımlaşma ve bilinçlendirme olduğu için karşılıklı bilgi alışverişiyle başlayan görüşmelerimiz çocuklar hakkındaki ihtiyaç durumları bilgilerini alıp engelli çocukların yasal hakları konusunda bilgiler vererek çok güzel bir sohbet ortamında ziyaretimiz verimli geçti. Bizleri misafir olarak güler yüzle karşılayan Okul Müdürü Yıldız Güner Hanım başta olmak üzere yönetici ve öğretmenlerine çok teşekkür ediyoruz.” dedi.
Marmara Engelliler Derneği Başkanı Memiş Özdemir, Çayırova’da bulunan özel eğitim sınıfı olan okulları ve kaynaştırma öğrencisi olan anaokullarını ziyaret ettiklerini söyledi.

Çayırova’da faaliyet gösteren Marmara Engelliler Derneği (Marender) Başkanı Memiş Özdemir, Çayırova’da bulunan özel eğitim sınıfı olan okulları ve kaynaştırma öğrencisi olan anaokullarını ziyaret ettiklerini yasal engelli haklarından yararlanmaları için bilgi verdiklerini açıkladı. Memiş Özdemir son olarak Çayırova’da bulunan Sultan Fatih Anaokulu’nu ziyaret ettiklerini ifade ederek, “Marender olarak çevremizdeki özel eğitim sınıfı olan okullar ve kaynaştırma öğrencisi olan anaokullarını ziyaret ederek hem ihtiyaç sahibi öğrencileri tespit ederek ihtiyaçlarını karşılamaya çalışırken yasal engelli haklarından yararlanmaları için bilgiler aktarıyoruz.

YARDIMLAŞMA VE BİLİNÇLENDİRME

Mehmet Akif İlkokulundan sonra bugünde dernek yetkilisi arkadaşlarımız Münevver Yılmaz ve Gülten Kaya Altun ile Sultan Fatih Anaokulu’nu ziyaret ettik. Konumuz yardımlaşma ve bilinçlendirme olduğu için karşılıklı bilgi alışverişiyle başlayan görüşmelerimiz çocuklar hakkındaki ihtiyaç durumları bilgilerini alıp engelli çocukların yasal hakları konusunda bilgiler vererek çok güzel bir sohbet ortamında ziyaretimiz verimli geçti. Bizleri misafir olarak güler yüzle karşılayan Okul Müdürü Yıldız Güner Hanım başta olmak üzere yönetici ve öğretmenlerine çok teşekkür ediyoruz.” dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.