Mazbata Tamam

Dilovası 09.11.2015 - 14:15, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:31
 

Mazbata Tamam

26. Dönem Milletvekili olarak görev yapacak olan Cemil Yaman mazbatasını aldı.

Mazbatasını alır almaz sosyal medya kişisel sayfasından paylaşım yapan Yaman, " Elhamdulillah Aziz Milletimizin Layık Gördüğü 26. Dönem Milletvekilliği Mazbatamızı Teslim Aldık. Rabbimin İzni İle Milletimize Hizmet Yolunda En İyi Şekilde Çalışacağız ve Yeni Türkiye'yi İnşaa Etmeye Değerli Dava Arkadaşlarımızın Bıraktığı Yerden Devam Edeceğiz. Çıktığımız Bu Yolda Bizimle Yürüyen, Sevgiye, Birliğe, Kardeşliğe Oy Veren Başta Kocaeli Halkımıza, Bizimle Birlikte Gece Gündüz Çalışan Bilim Sanayi ve Teknoloji Bakanımız Sayın Fikri Işık'a, Kocaeli Büyük Şehir Belediye Başkanımız Sayın İbrahim Karaosmanoğlu'na ve Tüm İlçe Belediye Başkanlarımıza, İl Başkanımıza ve Yönetimlerine, İl SKM Başkanımıza ve Yönetimine, İl Gençlik Kolları ve Kadın Kolları Başkanlarımız ve Yönetimlerine, İlçe Başkanlarımıza ve Yönetimlerine, İlçe SKM Başkanlarımıza ve Yönetimlerine, İlçe Kadın ve Gençlik Kolları Başkanlarımıza ve Yönetimlerine, Mahalle Başkanlarımıza ve Yönetimlerine, Sandık Başkanlarına, Sandık Müşahitlerine Haseten Bu Davaya Gönül Vermiş Tüm Ak Parti Ailemize Çok Teşekkür Ediyorum. Vakit Bizlere Sahip Çıkan Aziz Milletimize Hizmetkar Olma Vaktidir. "Haydi Bismillah" sözlerine yer verdi    
26. Dönem Milletvekili olarak görev yapacak olan Cemil Yaman mazbatasını aldı.

Mazbatasını alır almaz sosyal medya kişisel sayfasından paylaşım yapan Yaman, "

Elhamdulillah Aziz Milletimizin Layık Gördüğü 26. Dönem Milletvekilliği Mazbatamızı Teslim Aldık.

Rabbimin İzni İle Milletimize Hizmet Yolunda En İyi Şekilde Çalışacağız ve Yeni Türkiye'yi İnşaa Etmeye Değerli Dava Arkadaşlarımızın Bıraktığı Yerden Devam Edeceğiz.

Çıktığımız Bu Yolda Bizimle Yürüyen, Sevgiye, Birliğe, Kardeşliğe Oy Veren Başta Kocaeli Halkımıza, Bizimle Birlikte Gece Gündüz Çalışan Bilim Sanayi ve Teknoloji Bakanımız Sayın Fikri Işık'a, Kocaeli Büyük Şehir Belediye Başkanımız Sayın İbrahim Karaosmanoğlu'na ve Tüm İlçe Belediye Başkanlarımıza, İl Başkanımıza ve Yönetimlerine, İl SKM Başkanımıza ve Yönetimine, İl Gençlik Kolları ve Kadın Kolları Başkanlarımız ve Yönetimlerine, İlçe Başkanlarımıza ve Yönetimlerine, İlçe SKM Başkanlarımıza ve Yönetimlerine, İlçe Kadın ve Gençlik Kolları Başkanlarımıza ve Yönetimlerine, Mahalle Başkanlarımıza ve Yönetimlerine, Sandık Başkanlarına, Sandık Müşahitlerine Haseten Bu Davaya Gönül Vermiş Tüm Ak Parti Ailemize Çok Teşekkür Ediyorum.

Vakit Bizlere Sahip Çıkan Aziz Milletimize Hizmetkar Olma Vaktidir.

"Haydi Bismillah" sözlerine yer verdi

 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.