Mecliste İkinci Oturum Yapıldı

Siyaset 06.07.2018 - 13:19, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:33
 

Mecliste İkinci Oturum Yapıldı

Gebze Belediyesi Temmuz ayı meclisi ikinci oturumu dün yapıldı. 15 Temmuz Milli İrade Kent Meydanı’ndaki meclis salonunda gerçekleşen meclis toplantısına Celal Çelikbilek başkanlık etti.

Açılış-yoklama ile başlayan mecliste 3 Temmuz meclis bileşimine ait karar özetlerinin okunup oylanmasıyla devam edildi. Meclisin birinci maddesi kurbanlık alanına ilişkin plan ve bütçe komisyonu raporu okunarak oybirliğiyle kabul edildi. Gündemin ikinci maddesi ilçe müftülüğünün Barış Mahallesi’nde bulunan dini tesis alanı ile ilgili imar komisyonu raporu okunarak oybirliğiyle kabul edildi. Meclisin üçüncü maddesi ilçe milli eğitim müdürlüğünün 4680 ada 1 nolu parselin dini tesis alanı olan kullanımının bir kısmının dini tesis alanı olması, 4888 ada 2 parselin ilköğretim tesis alanı olan kullanımının bir kısmının dini tesis alanı olmasına ilişkin imar komisyonu raporu oyçokluğuyla kabul edildi. 2 AĞUSTOS’TA Gündemin dördüncü maddesi plan ve bütçe müdürlüğünün 5710 ada 1 parselin sağlık tesis alanı olan kullanımını bir kısmının kültürel tesis alanı olmasına ilişkin imar komisyonu oybirliğiyle kabul edildi. Meclisin beşinci maddesi İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü Tatlıkuyu Mahallesi’ndeki parsele ilişkin imar komisyonu raporu oybirliğiyle kabul edildi. Gebze Belediyesi ağustos ayı meclis toplantısı 2 Ağustos saat 16.00’da olacak. KÜBRA AKABALI
Gebze Belediyesi Temmuz ayı meclisi ikinci oturumu dün yapıldı. 15 Temmuz Milli İrade Kent Meydanı’ndaki meclis salonunda gerçekleşen meclis toplantısına Celal Çelikbilek başkanlık etti.

Açılış-yoklama ile başlayan mecliste 3 Temmuz meclis bileşimine ait karar özetlerinin okunup oylanmasıyla devam edildi. Meclisin birinci maddesi kurbanlık alanına ilişkin plan ve bütçe komisyonu raporu okunarak oybirliğiyle kabul edildi. Gündemin ikinci maddesi ilçe müftülüğünün Barış Mahallesi’nde bulunan dini tesis alanı ile ilgili imar komisyonu raporu okunarak oybirliğiyle kabul edildi. Meclisin üçüncü maddesi ilçe milli eğitim müdürlüğünün 4680 ada 1 nolu parselin dini tesis alanı olan kullanımının bir kısmının dini tesis alanı olması, 4888 ada 2 parselin ilköğretim tesis alanı olan kullanımının bir kısmının dini tesis alanı olmasına ilişkin imar komisyonu raporu oyçokluğuyla kabul edildi.

2 AĞUSTOS’TA

Gündemin dördüncü maddesi plan ve bütçe müdürlüğünün 5710 ada 1 parselin sağlık tesis alanı olan kullanımını bir kısmının kültürel tesis alanı olmasına ilişkin imar komisyonu oybirliğiyle kabul edildi. Meclisin beşinci maddesi İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü Tatlıkuyu Mahallesi’ndeki parsele ilişkin imar komisyonu raporu oybirliğiyle kabul edildi. Gebze Belediyesi ağustos ayı meclis toplantısı 2 Ağustos saat 16.00’da olacak.

KÜBRA AKABALI

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.