MEDİCAL PARK GEBZE PETROL-İŞ’İ AĞIRLADI

Gebze 07.11.2016 - 09:02, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:31
 

MEDİCAL PARK GEBZE PETROL-İŞ’İ AĞIRLADI

Medical Park Gebze Hastanesi 5 Kasım 2016, Cumartesi günü Petrol-İş Gebze Şube Başkanı Süleyman Akyüz, Petrol-İş Gebze Şube Yönetimi, Fabrika baş temsilcileri ve Fabrika Temsilcilerini hastanede ağırladı.

MEDICAL PARK GEBZE HASTANESİ PETROL-İŞ GEBZE ŞUBE YÖNETİMİ, FABRİKA BAŞ TEMSİLCİLERİNİ VE FABRİKA TEMSİLCİLERİ AĞIRLADI     Medical Park Gebze Hastanesi Genel Müdürü Yrd. Doç. Dr. Abdullah Erdal İbanoğlu, Başhekimi Uzm. Dr. Erhan Çıplaklıgil, Kurumsal Pazarlama Sorumlusu Erol Ateş, Anlaşmalı Kurumlar Uzmanı Yıldız Geçit ve Murat Ceyhan’ın ev sahipliğinde geçen kahvaltılı toplantıya katılım oldukça yüksekti. Hep birlikte kahvaltının ardından Medical Park Gebze Hastanesi Genel Müdürü Yrd. Doç. Dr. Abdullah Erdal İbanoğlu’nun hastane ve sağlık sektörü hakkındaki sunumunu dinleyen Petrol-iş Gebze Şube Yönetimi ve Fabrika Baş Temsilcileri ve Temsilcileri toplantı sırasınca merak ettikleri soruların da yanıtlarını buldu. Oldukça sıcak ve samimi bir havada geçen toplantı sonunda hatıra fotoğrafı çektirdiler. Petrol-İş Gebze Şube Başkanı Süleyman Akyüz, Petrol-İş Gebze Şube Yönetimi, Fabrika Baş Temsilcileri ve Fabrika Temsilcileri Medical Park Gebze Hastanesi’ne teşekkürlerini sunarak hastaneden ayrıldılar.
Medical Park Gebze Hastanesi 5 Kasım 2016, Cumartesi günü Petrol-İş Gebze Şube Başkanı Süleyman Akyüz, Petrol-İş Gebze Şube Yönetimi, Fabrika baş temsilcileri ve Fabrika Temsilcilerini hastanede ağırladı.

MEDICAL PARK GEBZE HASTANESİ PETROL-İŞ GEBZE ŞUBE YÖNETİMİ, FABRİKA BAŞ TEMSİLCİLERİNİ VE FABRİKA TEMSİLCİLERİ AĞIRLADI

 

 

Medical Park Gebze Hastanesi Genel Müdürü Yrd. Doç. Dr. Abdullah Erdal İbanoğlu, Başhekimi Uzm. Dr. Erhan Çıplaklıgil, Kurumsal Pazarlama Sorumlusu Erol Ateş, Anlaşmalı Kurumlar Uzmanı Yıldız Geçit ve Murat Ceyhan’ın ev sahipliğinde geçen kahvaltılı toplantıya katılım oldukça yüksekti. Hep birlikte kahvaltının ardından Medical Park Gebze Hastanesi Genel Müdürü Yrd. Doç. Dr. Abdullah Erdal İbanoğlu’nun hastane ve sağlık sektörü hakkındaki sunumunu dinleyen Petrol-iş Gebze Şube Yönetimi ve Fabrika Baş Temsilcileri ve Temsilcileri toplantı sırasınca merak ettikleri soruların da yanıtlarını buldu. Oldukça sıcak ve samimi bir havada geçen toplantı sonunda hatıra fotoğrafı çektirdiler. Petrol-İş Gebze Şube Başkanı Süleyman Akyüz, Petrol-İş Gebze Şube Yönetimi, Fabrika Baş Temsilcileri ve Fabrika Temsilcileri Medical Park Gebze Hastanesi’ne teşekkürlerini sunarak hastaneden ayrıldılar.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.