Menekşe B.A.X Fit’te güç depoladı!

Spor 03.08.2017 - 10:30, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:32
 

Menekşe B.A.X Fit’te güç depoladı!

Yeni sezon hazırlıklarını sürdüren Gebzespor, dün sabah salon çalışması gerçekleştirdi.

Yeni sezon hazırlıklarını sürdüren Gebzespor, dün sabah salon çalışması gerçekleştirdi. Gebze’nin gözde spor salonlarından B.A.X Fit Spor Salonu’nda güç depolayan Mor Menekşeler, denge ve kuvvet çalışması yaptı. Saat 09.30’da başlayan çalışma öncesinde oyuncularıyla kısa bir toplantı yapan Teknik Direktör Mehmet Akdemir, oyuncularından istediklerini spor aletleri üzerinde uygulamalı olarak anlatırken, Akdemir’in yardımcıları futbolcular ile yakından ilgilenerek verimli bir çalışması geride bıraktılar. SIR’DAN TEŞEKKÜR Gebzespor’u ağırlamaktan dolayı mutlu olduklarını belirten B.A.X Fit Spor Salonu sahipleri Aycan&Ali Karalı çifti, mor beyazlılara kapılarının her zaman açık olduğunu belirterek Gebzespor’a yeni sezonda başarı dileklerinde bulundu. Gebzespor Sportif Direktörü Abbas Sır ise yaptığı açıklamda, ‘’Gebze’nin modern ve elit merkezlerinden B.A.X Fit Spor Salonu’nda güzel bir çalışma imkanı bulduk. Takımımıza kapılarını açan spor salonu sahiplerine ve çalışanlarına teşekkür ediyoruz’’dedi.  Kaptan Ercan ve takım arkadaşları talimatlara harfiyen uymaya özen gösterdiler.   Teknik patron Mehmet Akdemir komutasında gerçekleşen çalışma oldukça verimli geçti. B.A.X Fit Spor Salonu’nun sahipleri Aycan&Ali Karalı çifti, Gebzespor’a kapılarının her zaman açık olduğunu söylediler.    
Yeni sezon hazırlıklarını sürdüren Gebzespor, dün sabah salon çalışması gerçekleştirdi.

Yeni sezon hazırlıklarını sürdüren Gebzespor, dün sabah salon çalışması gerçekleştirdi. Gebze’nin gözde spor salonlarından B.A.X Fit Spor Salonu’nda güç depolayan Mor Menekşeler, denge ve kuvvet çalışması yaptı. Saat 09.30’da başlayan çalışma öncesinde oyuncularıyla kısa bir toplantı yapan Teknik Direktör Mehmet Akdemir, oyuncularından istediklerini spor aletleri üzerinde uygulamalı olarak anlatırken, Akdemir’in yardımcıları futbolcular ile yakından ilgilenerek verimli bir çalışması geride bıraktılar.

SIR’DAN TEŞEKKÜR

Gebzespor’u ağırlamaktan dolayı mutlu olduklarını belirten B.A.X Fit Spor Salonu sahipleri Aycan&Ali Karalı çifti, mor beyazlılara kapılarının her zaman açık olduğunu belirterek Gebzespor’a yeni sezonda başarı dileklerinde bulundu. Gebzespor Sportif Direktörü Abbas Sır ise yaptığı açıklamda, ‘’Gebze’nin modern ve elit merkezlerinden B.A.X Fit Spor Salonu’nda güzel bir çalışma imkanı bulduk. Takımımıza kapılarını açan spor salonu sahiplerine ve çalışanlarına teşekkür ediyoruz’’dedi.

 Kaptan Ercan ve takım arkadaşları talimatlara harfiyen uymaya özen gösterdiler.

 

Teknik patron Mehmet Akdemir komutasında gerçekleşen çalışma oldukça verimli geçti.

B.A.X Fit Spor Salonu’nun sahipleri Aycan&Ali Karalı çifti, Gebzespor’a kapılarının her zaman açık olduğunu söylediler.

 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.