Menekşe ‘BABA’lar gibi 0-3

Spor 06.12.2015 - 17:04, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:31
 

Menekşe ‘BABA’lar gibi 0-3

GEBZESPOR 3 PUANI 3 GOLLE ALIRKEN, BU SEZON DEPLASMANDA İLK KEZ GÜLDÜ

Geçen hafta sahasında Hereke Yıldız’ı yenerek önemli bir galibiyet alan Gebzespor, Babaeski deplasmanında da çıkışını sürdürdü. Rakibini Ali (p), Ercan ve Nizamettin’nin golleriyle 3-0 yenen Mor Menekşeler puanını 15’e çıkararak zirve takibini sürdürdü. BAL 12.Grup’ta şampiyonluk mücadelesi veren Gebzespor, ligin 10.haftasında deplasmanda karşılaştığı Babaeskispor’u 3-0 yenerek bu sezon deplasmanda ilk kez 3 puanla tanıştı. Maça etkili başlayan Gebzespor, Ercan’la çok net bir fırsatı cömertçe harcadı. Rakibine karşı çok rahat oynayan Gebzespor aradığı gole 34.dakikada ulaştı. Sahanın etkili isimlerinden Güven seri çalımlarla ceza sahasına girdi. Güven’in içeriye çevirmek isteği topa savunma elle müdahale edince maçın hakemi beyaz noktayı gösterdi. Topun başına geçen Ali Katırcı topu ağlara göndererek takımını 1-0 öne geçirdi. İKİNCİ YARIDA ÇOK RAHAT FUTBOL İlk yarının son dakikasında kaleciyle karşı karşıya kalan Ercan Kuruçay klas bir vuruşla takımını soyunma odasına 2-0’lık skorla gönderdi. Maçın ikinci yarısında da oyunun tek hakimi Gebzespor’du. Maçın 50.dakikasında kullanılan köşe vuruşunda savunmadan hücuma çıkan Nizamettin düzgün bir kafa vuruşuyla farkı 3’e çıkardı. Kalan dakikalarda farkı arttırabilecek pozisyonları cömertçe harcayan Gebzespor, 3 puanı 3 golle alarak bu sezon deplasmanda oynadığı 5.maçında ilk kez 3 puanla tanıştı.
GEBZESPOR 3 PUANI 3 GOLLE ALIRKEN, BU SEZON DEPLASMANDA İLK KEZ GÜLDÜ

Geçen hafta sahasında Hereke Yıldız’ı yenerek önemli bir galibiyet alan Gebzespor, Babaeski deplasmanında da çıkışını sürdürdü. Rakibini Ali (p), Ercan ve Nizamettin’nin golleriyle 3-0 yenen Mor Menekşeler puanını 15’e çıkararak zirve takibini sürdürdü.

BAL 12.Grup’ta şampiyonluk mücadelesi veren Gebzespor, ligin 10.haftasında deplasmanda karşılaştığı Babaeskispor’u 3-0 yenerek bu sezon deplasmanda ilk kez 3 puanla tanıştı. Maça etkili başlayan Gebzespor, Ercan’la çok net bir fırsatı cömertçe harcadı. Rakibine karşı çok rahat oynayan Gebzespor aradığı gole 34.dakikada ulaştı. Sahanın etkili isimlerinden Güven seri çalımlarla ceza sahasına girdi. Güven’in içeriye çevirmek isteği topa savunma elle müdahale edince maçın hakemi beyaz noktayı gösterdi. Topun başına geçen Ali Katırcı topu ağlara göndererek takımını 1-0 öne geçirdi.

İKİNCİ YARIDA ÇOK RAHAT FUTBOL

İlk yarının son dakikasında kaleciyle karşı karşıya kalan Ercan Kuruçay klas bir vuruşla takımını soyunma odasına 2-0’lık skorla gönderdi. Maçın ikinci yarısında da oyunun tek hakimi Gebzespor’du. Maçın 50.dakikasında kullanılan köşe vuruşunda savunmadan hücuma çıkan Nizamettin düzgün bir kafa vuruşuyla farkı 3’e çıkardı. Kalan dakikalarda farkı arttırabilecek pozisyonları cömertçe harcayan Gebzespor, 3 puanı 3 golle alarak bu sezon deplasmanda oynadığı 5.maçında ilk kez 3 puanla tanıştı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.