Menekşe bitiriyor

Spor 15.01.2016 - 09:38, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:31
 

Menekşe bitiriyor

Menekşe bitiriyor

Devre arası kamp çalışmalarını Antalya’da sürdüren Gebzespor, 12 günlük kamp sürecine yarın son noktayı koyuyor. Yarın akşam saat 20:55’te Antalya’dan Gebze’ye dönecek olan mor beyazlılar, 2 gün izin yapacak ve 19 Ocak Salı günü saat 14:00’da kulüp tesislerinde toplanarak Kocaelispor maçının hazırlıklarına start verecek. Antalya’da yoğun bir kamp süreci geçiren Gebzespor, yarın kampa son noktayı koyacak. 12 günlük Antalya Belek kampında fizik ve kondisyona dayalı idmanlar yapan Mor Menekşeler, iki de hazırlık maçı oynadı. İlk hazırlık maçında Yeni Aksarayspor’la 1-1 berabere kalan Gebzespor, ikinci hazırlık maçında Yozgatspor’la karşılaşmış mücadele iki takım futbolcuları arasında yaşanan tartışma sebebiyle 42.dakikada yarıda kalmıştı. YARIM GÜN İZİN YAPTILAR Dün sabah saat 10:30’da Teknik Direktör Cengiz Demir yönetiminde günün tek idmanı yapan Gebzesporlu futbolcular, öğleden sonra yarım gün izin yaptılar. Yorucu idmanların ardından takıma yarım gün dinlenme veren teknik heyet, bugün yine çift idman programı uygulayacak. Yarın sabah Belek’te son idmanını yapacak olan Mor Menekşeler, akşam saat 20:55’te Antalya Havalimanı’ndan kalkacak olan uçakla Gebze’ye geri dönecek. Mor beyazlı temsilcimiz kampın ardından 2 gün izin yapacak ve 19 Ocak Salı günü saat 14:00’da kulüp tesislerinden toplanarak Kocaelispor maçına yoğunlaşacak. SERKAN ESEN GEBZE’YE DÖNDÜ Öte yandan Gebzespor'da Yozgatspor maçında sakatlanan Serkan Esen, dün akşam saatlerinde Gebze'ye gönderildi. Antalya kampında 3 gündür antrenmanlara katılamayan, baş dönmesi ve tansiyon düşüklüğü gibi sağlık sorunları yaşayan Serkan'ın tedavi sürece bugünden itibaren Gebze'de devam edecek.
Menekşe bitiriyor

Devre arası kamp çalışmalarını Antalya’da sürdüren Gebzespor, 12 günlük kamp sürecine yarın son noktayı koyuyor. Yarın akşam saat 20:55’te Antalya’dan Gebze’ye dönecek olan mor beyazlılar, 2 gün izin yapacak ve 19 Ocak Salı günü saat 14:00’da kulüp tesislerinde toplanarak Kocaelispor maçının hazırlıklarına start verecek.

Antalya’da yoğun bir kamp süreci geçiren Gebzespor, yarın kampa son noktayı koyacak. 12 günlük Antalya Belek kampında fizik ve kondisyona dayalı idmanlar yapan Mor Menekşeler, iki de hazırlık maçı oynadı. İlk hazırlık maçında Yeni Aksarayspor’la 1-1 berabere kalan Gebzespor, ikinci hazırlık maçında Yozgatspor’la karşılaşmış mücadele iki takım futbolcuları arasında yaşanan tartışma sebebiyle 42.dakikada yarıda kalmıştı.

YARIM GÜN İZİN YAPTILAR

Dün sabah saat 10:30’da Teknik Direktör Cengiz Demir yönetiminde günün tek idmanı yapan Gebzesporlu futbolcular, öğleden sonra yarım gün izin yaptılar. Yorucu idmanların ardından takıma yarım gün dinlenme veren teknik heyet, bugün yine çift idman programı uygulayacak. Yarın sabah Belek’te son idmanını yapacak olan Mor Menekşeler, akşam saat 20:55’te Antalya Havalimanı’ndan kalkacak olan uçakla Gebze’ye geri dönecek. Mor beyazlı temsilcimiz kampın ardından 2 gün izin yapacak ve 19 Ocak Salı günü saat 14:00’da kulüp tesislerinden toplanarak Kocaelispor maçına yoğunlaşacak.

SERKAN ESEN GEBZE’YE DÖNDÜ

Öte yandan Gebzespor'da Yozgatspor maçında sakatlanan Serkan Esen, dün akşam saatlerinde Gebze'ye gönderildi. Antalya kampında 3 gündür antrenmanlara katılamayan, baş dönmesi ve tansiyon düşüklüğü gibi sağlık sorunları yaşayan Serkan'ın tedavi sürece bugünden itibaren Gebze'de devam edecek.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.