Menekşe’den buruk veda 0-1

Spor 09.04.2017 - 18:01, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:32
 

Menekşe’den buruk veda 0-1

Ligin bitimine 4 hafta kala şampiyonluk şansını yitiren ve ligde formalite maçlarına çıkan Gebzespor, 2016-2017 sezonunu yenilgiyle kapattı. Dün sahasında Edirnespor’u konuk eden mor beyazlı temsilcimiz, rakibine 1-0 yenilerek ligin ikinci yarısındaki ilk yenilgisini aldı.

  Bölgesel Amatör Lig’de 4’üncü yılını geçiren Gebzespor, 2016-2017 futbol sezonunun son maçında Edirnespor’a 1-0 yenildi. Edirne maçına çıkmadan önceki son 4 karşılaşmasını kazanan Mor-Menekşeler’in taraftarlarına galibiyetle veda etmesi düşüncesi gerçekleşmedi ve böylece Gebzespor’u her iki maçta da yenen tek takım Edirnespor oldu. İlk dakikalarda golü arayan Gebzespor 23’üncü dakikada net bir fırsat yakaladı. Canberk’in sol kanattan yaptığı ortasında topla buluşan Umut Can boş pozisyonda vuruşunu yaptı ama kaleye isabet sağlayamadı. 36’da Edirnespor mutlak bir golden oldu. Eski Gebzesporlu Muhammet  kaleci ile karşı karşıya kaldığı pozisyonda yüzde yüzlük bir golü kaçırdı ve ilk yarı 0-0 sona erdi.   GOLÜ ATAN KAZANDI  İkinci yarı golü atanın kazanacağı bir atmosferde oynandı ve nitekim öyle oldu. 50’de Jaba’nın serbest vuruştan şutu az farkla dışarı gitti. 53’de orta saha mücadelesinde her iki takımdan da 1’er futbolcu yerde kaldı. Edirnespor takımı topu dışarı atmayarak atağa devam etti. 3’e 1 gelişen atakta top kaleci Yusuf’ta kaldı. 79’da golü kalemizde gördük. Metehan takımını Gebze deplasmanında 1-0 öne geçirdi. Bu gole karşılık vermek isteyen Gebzespor baskıyı arttırdı. 85’de Ömer Kesici’nin vuruşu savunmadan döndü. Ardından kaleyi yoklayan İbrahim’in şutu savunmaya çarpıp kornere gitti. Geri kalan dakikalarda gelişen ataklar da sonuca yansımadı ve Gebzespor lige hüzünlü bir şekilde veda etti.
Ligin bitimine 4 hafta kala şampiyonluk şansını yitiren ve ligde formalite maçlarına çıkan Gebzespor, 2016-2017 sezonunu yenilgiyle kapattı. Dün sahasında Edirnespor’u konuk eden mor beyazlı temsilcimiz, rakibine 1-0 yenilerek ligin ikinci yarısındaki ilk yenilgisini aldı.

 

Bölgesel Amatör Lig’de 4’üncü yılını geçiren Gebzespor, 2016-2017 futbol sezonunun son maçında Edirnespor’a 1-0 yenildi. Edirne maçına çıkmadan önceki son 4 karşılaşmasını kazanan Mor-Menekşeler’in taraftarlarına galibiyetle veda etmesi düşüncesi gerçekleşmedi ve böylece Gebzespor’u her iki maçta da yenen tek takım Edirnespor oldu. İlk dakikalarda golü arayan Gebzespor 23’üncü dakikada net bir fırsat yakaladı. Canberk’in sol kanattan yaptığı ortasında topla buluşan Umut Can boş pozisyonda vuruşunu yaptı ama kaleye isabet sağlayamadı. 36’da Edirnespor mutlak bir golden oldu. Eski Gebzesporlu Muhammet  kaleci ile karşı karşıya kaldığı pozisyonda yüzde yüzlük bir golü kaçırdı ve ilk yarı 0-0 sona erdi.  

GOLÜ ATAN KAZANDI 

İkinci yarı golü atanın kazanacağı bir atmosferde oynandı ve nitekim öyle oldu. 50’de Jaba’nın serbest vuruştan şutu az farkla dışarı gitti. 53’de orta saha mücadelesinde her iki takımdan da 1’er futbolcu yerde kaldı. Edirnespor takımı topu dışarı atmayarak atağa devam etti. 3’e 1 gelişen atakta top kaleci Yusuf’ta kaldı. 79’da golü kalemizde gördük. Metehan takımını Gebze deplasmanında 1-0 öne geçirdi. Bu gole karşılık vermek isteyen Gebzespor baskıyı arttırdı. 85’de Ömer Kesici’nin vuruşu savunmadan döndü. Ardından kaleyi yoklayan İbrahim’in şutu savunmaya çarpıp kornere gitti. Geri kalan dakikalarda gelişen ataklar da sonuca yansımadı ve Gebzespor lige hüzünlü bir şekilde veda etti.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.