Menekşe fırtınası 3-0

Spor 23.09.2018 - 11:59, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:33
 

Menekşe fırtınası 3-0

3. Lig 1. Grup’ta mücadele veren Gebzespor, ligin formda ekiplerinden Yomraspor’u 3-0 yenerek ilk 3 puanını hanesine yazdırdı.

3. Lig 1. Grup’ta mücadele veren Gebzespor, ligin formda ekiplerinden Yomraspor’u 3-0 yenerek ilk 3 puanını hanesine yazdırdı. Hekimoğlu Trabzon ve Batman Petrol Petrol maçlarında çok iyi mücadele eden, tek eksiği ise sonuca ulaşamaması olan Gebzespor sonunda arzu ettiği galibiyete kavuştu. Maça istekli ve arzulu başlayan Gebzespor, dakikalar 23’ü gösterdiğinde 1-0’ı yakaladı. AÇILIŞ KEMAL ÜNAL’DAN Tugay’ın sol çaprazdan vurduğu top sol yan direkten döndü, meşin yuvarlığı önünde bulan Kemal Ünal da ağları gördü. Maçta ilk yarı 1-0 sona ererken, Gebzespor ikinci yarıda daha baskılıydı. Yomra önünde cesur bir futbol sergileyen Mor-Menekşeler, geçen haftaki B.Petrolspor maçının yıldızı Emre Fırtına ile farkı 2’ye çıkardı. ‘FIRTINA’ DEVAM EDİYOR Emre’nin yaklaşık 25 metreden yolladığı füze ağlarla buluştu. Bu gol Gebzespor’u rahatlatırken, Yomra’nın ise direncini düşürdü. Son yarım saat oyunun kontrolünü tamamen eline alan Gebzespor sürekli atak içindeydi. Taraftarına keyifli bir maç izlettiren Menekşe’de kapanışı 88’de Oğuz Başaran yaptı. 3 puanı 3 golle alan ekibimiz 4 basamak birden yükselerek 10. sıraya yerleşti.
3. Lig 1. Grup’ta mücadele veren Gebzespor, ligin formda ekiplerinden Yomraspor’u 3-0 yenerek ilk 3 puanını hanesine yazdırdı.

3. Lig 1. Grup’ta mücadele veren Gebzespor, ligin formda ekiplerinden Yomraspor’u 3-0 yenerek ilk 3 puanını hanesine yazdırdı. Hekimoğlu Trabzon ve Batman Petrol Petrol maçlarında çok iyi mücadele eden, tek eksiği ise sonuca ulaşamaması olan Gebzespor sonunda arzu ettiği galibiyete kavuştu. Maça istekli ve arzulu başlayan Gebzespor, dakikalar 23’ü gösterdiğinde 1-0’ı yakaladı.

AÇILIŞ KEMAL ÜNAL’DAN

Tugay’ın sol çaprazdan vurduğu top sol yan direkten döndü, meşin yuvarlığı önünde bulan Kemal Ünal da ağları gördü. Maçta ilk yarı 1-0 sona ererken, Gebzespor ikinci yarıda daha baskılıydı. Yomra önünde cesur bir futbol sergileyen Mor-Menekşeler, geçen haftaki B.Petrolspor maçının yıldızı Emre Fırtına ile farkı 2’ye çıkardı.

‘FIRTINA’ DEVAM EDİYOR

Emre’nin yaklaşık 25 metreden yolladığı füze ağlarla buluştu. Bu gol Gebzespor’u rahatlatırken, Yomra’nın ise direncini düşürdü. Son yarım saat oyunun kontrolünü tamamen eline alan Gebzespor sürekli atak içindeydi. Taraftarına keyifli bir maç izlettiren Menekşe’de kapanışı 88’de Oğuz Başaran yaptı. 3 puanı 3 golle alan ekibimiz 4 basamak birden yükselerek 10. sıraya yerleşti.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.