Menekşe hakeme rağmen boyun eğmedi! 1-1

Spor 15.08.2018 - 12:20, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:33
 

Menekşe hakeme rağmen boyun eğmedi! 1-1

MOR BEYAZLILAR ÜÇÜNCÜ HAZIRLIK MAÇINDA DİYARBEKİRSPOR İLE KARŞILAŞTI

Yeni sezon hazırlıklarını Afyon’da sürdüren Gebzespor, kamptaki üçüncü hazırlık maçında karşı karşıya geldiği 3.Lig’in güçlü ekiplerinden Diyarbekirspor ile karşılıklı atılan goller sonucunda 1-1 berabere kaldı. Mücadelenin ilk yarısında duran toplar dışında kalesinde neredeyse pozisyon vermeyen mor beyazlılar 51.dakikada hakem kurbanı oldu. Doğu temsilcisinin atağında topun yarım metre dışarı çıkmasının ardından iki takım oyuncuları da duraksadı. Hakemin ‘top oyunda’ demesinin ardından Diyarbekirspor, duraksayan Gebzespor savunmasının arasından zorlanmadan golü buldu ve 1-0 öne geçti. Hakemin verdiği şok karar bazı futbolcuların gardını düşürse de Gebzespor teknik heyetinin sinerjisi mor beyazlı futbolcuları ateşledi. KEMAL OYUNA GİRDİ GOLÜNÜ ATTI Ardı ardına ataklarla Diyarbekirspor kalesini baskı altına alan Gebzespor, 68.dakikada Kemal Ünal’ın ceza sahası dışından şık golüyle skora 1-1’lik eşitlik getirdi. 1-1’den sonra her iki takım da bir çok oyuncu değişikliği yaparken, Gebzespor Saruhan ve Şerif ile ikinci gole yaklaştı. Diyarbekirspor Umut Dilek ile iki net fırsattan faydalanamazken karşılaşma 1-1’lik skorla sonuçlandı.
MOR BEYAZLILAR ÜÇÜNCÜ HAZIRLIK MAÇINDA DİYARBEKİRSPOR İLE KARŞILAŞTI

Yeni sezon hazırlıklarını Afyon’da sürdüren Gebzespor, kamptaki üçüncü hazırlık maçında karşı karşıya geldiği 3.Lig’in güçlü ekiplerinden Diyarbekirspor ile karşılıklı atılan goller sonucunda 1-1 berabere kaldı.

Mücadelenin ilk yarısında duran toplar dışında kalesinde neredeyse pozisyon vermeyen mor beyazlılar 51.dakikada hakem kurbanı oldu. Doğu temsilcisinin atağında topun yarım metre dışarı çıkmasının ardından iki takım oyuncuları da duraksadı. Hakemin ‘top oyunda’ demesinin ardından Diyarbekirspor, duraksayan Gebzespor savunmasının arasından zorlanmadan golü buldu ve 1-0 öne geçti. Hakemin verdiği şok karar bazı futbolcuların gardını düşürse de Gebzespor teknik heyetinin sinerjisi mor beyazlı futbolcuları ateşledi.

KEMAL OYUNA GİRDİ GOLÜNÜ ATTI

Ardı ardına ataklarla Diyarbekirspor kalesini baskı altına alan Gebzespor, 68.dakikada Kemal Ünal’ın ceza sahası dışından şık golüyle skora 1-1’lik eşitlik getirdi. 1-1’den sonra her iki takım da bir çok oyuncu değişikliği yaparken, Gebzespor Saruhan ve Şerif ile ikinci gole yaklaştı. Diyarbekirspor Umut Dilek ile iki net fırsattan faydalanamazken karşılaşma 1-1’lik skorla sonuçlandı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.