Menekşe puanla döndü 0-0

Spor 24.02.2019 - 17:07, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:33
 

Menekşe puanla döndü 0-0

GEBZESPOR, RAKİPLERİNİN KAYBETTİĞİ HAFTADAN 1 PUAN ÇIKARDI

Gebzespor; Silivrispor, Tepecikspor’un yenildiği, Erbaaspor’un da puan kaybı yaşadığı haftada kritik Erzin Belediyespor deplasmanından 1 puan çıkarmasını bildi. Şehit Muhammet Oğuz Kılınç Stadı’nda Erzin’in konuğu olan temsilcimiz, sahadan 0-0 berabere ayrıldı. Teknik Direktör Alaettin Çiçek zorlu maç öncesinde kadroya neşter vurdu. İlk 11’in banko isimleri Oktay ve Tugay yedek soyunurken, Şefik Can Erel bu sezon ilk 11’de sahaya çıktı.   KADRODA REVİZYON  Gebzespor, 23’üncü haftada konuk olduğu Erzin karşısına Kemal, Sırat Yeşilördek, İslam, Ferhat, Abdurrahman, Serhat Yeşilördek, Nurullah, Yusuf, Mustafa Kara, Saruhan ve Şefik ilk 11’iyle çıktı. Karşılaşmada Alptekin, Serhat Gezginci, Kemal Ünal, Erkam, Oğuz, Oktay ve Tugay Keleş yedek soyunurken, Oğuz 83’de Nurullah’ın yerine, Oktay 90’da Şefik’in yerine, Erkam da 76’da Serhat Yeşilördek’in yerine oyuna girdi.   FERHAT OFSAYTA TAKILDI  Sahaya galibiyet mutlak galibiyet için çıkan Gebzespor, 90 dakika boyunca bu düşünceyle mücadele etti. Pozisyon açısından istediği fırsatları yakalayan ancak bunları değerlendiremeyen mor-beyazlı ekibin ilk yarıda Ferhat Çoban’la bulduğu kafa golü ofsayt gerekçesiyle sayılmadı. Bu pozisyonda mor-beyazlı oyuncular hakem Eren Gökmen’e tepki gösterdi. Karşılaşmada galibiyeti hak eden bir oyun oynadığı bilgisini aldığımız Gebzespor, son haftalarda olduğu gibi Erzin deplasmanında da çerçeveyi tutturamadı. Menekşe’de sahaya kaptan Mustafa Kara’nın 76.dakikada çektiği sert şutu Erzin kalecisi Ömer güçlükle önledi. Mücadele başladığı gibi golsüz sona ererken, Gebzespor bu sonuçla Erzin’de galibiyet hasretini 5 maça çıkardı.
GEBZESPOR, RAKİPLERİNİN KAYBETTİĞİ HAFTADAN 1 PUAN ÇIKARDI

Gebzespor; Silivrispor, Tepecikspor’un yenildiği, Erbaaspor’un da puan kaybı yaşadığı haftada kritik Erzin Belediyespor deplasmanından 1 puan çıkarmasını bildi. Şehit Muhammet Oğuz Kılınç Stadı’nda Erzin’in konuğu olan temsilcimiz, sahadan 0-0 berabere ayrıldı. Teknik Direktör Alaettin Çiçek zorlu maç öncesinde kadroya neşter vurdu. İlk 11’in banko isimleri Oktay ve Tugay yedek soyunurken, Şefik Can Erel bu sezon ilk 11’de sahaya çıktı.  

KADRODA REVİZYON 

Gebzespor, 23’üncü haftada konuk olduğu Erzin karşısına Kemal, Sırat Yeşilördek, İslam, Ferhat, Abdurrahman, Serhat Yeşilördek, Nurullah, Yusuf, Mustafa Kara, Saruhan ve Şefik ilk 11’iyle çıktı. Karşılaşmada Alptekin, Serhat Gezginci, Kemal Ünal, Erkam, Oğuz, Oktay ve Tugay Keleş yedek soyunurken, Oğuz 83’de Nurullah’ın yerine, Oktay 90’da Şefik’in yerine, Erkam da 76’da Serhat Yeşilördek’in yerine oyuna girdi.  

FERHAT OFSAYTA TAKILDI 

Sahaya galibiyet mutlak galibiyet için çıkan Gebzespor, 90 dakika boyunca bu düşünceyle mücadele etti. Pozisyon açısından istediği fırsatları yakalayan ancak bunları değerlendiremeyen mor-beyazlı ekibin ilk yarıda Ferhat Çoban’la bulduğu kafa golü ofsayt gerekçesiyle sayılmadı. Bu pozisyonda mor-beyazlı oyuncular hakem Eren Gökmen’e tepki gösterdi. Karşılaşmada galibiyeti hak eden bir oyun oynadığı bilgisini aldığımız Gebzespor, son haftalarda olduğu gibi Erzin deplasmanında da çerçeveyi tutturamadı. Menekşe’de sahaya kaptan Mustafa Kara’nın 76.dakikada çektiği sert şutu Erzin kalecisi Ömer güçlükle önledi. Mücadele başladığı gibi golsüz sona ererken, Gebzespor bu sonuçla Erzin’de galibiyet hasretini 5 maça çıkardı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.