MENEKŞE SEZONU AÇTI

Spor 21.07.2015 - 15:54, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:31
 

MENEKŞE SEZONU AÇTI

BAL temsilcimiz Gebzespor, yeni sezonun hazırlıklarına dün yapmış olduğu antrenmanla start verdi. 31 kişiden oluşan kadroyla sezonun ilk idmanını Alaettin Kurt Stadı’nda gerçekleştiren Mor Menekşeler, iddialı kadrosuyla yeni sezona bomba gibi girmenin hesaplarını yapıyor.

Gebzespor, 2015-2016 sezonunun hazırlıklarına start vererek ‘’Bismillah’’ dedi. Teknik Direktör Maksut Ünlü yönetiminde sezonun ilk antrenmanını gerçekleştiren mor beyazlılar, 31 kişiden oluşan kadroyla ilk çalışmasını yaptı. Sezonun ilk antrenmanında gözler şüphesiz yeni transferlerdeydi. Kaliteli ve ses getiren transferleriyle ilk kez görücüye çıkan Mor Menekşeler’in ilk antrenmanını Gebzesporlu yöneticilerin yanı sıra, moır beyazlı taraftarlar da takip ettiler. ÜNLÜ: FORMAYI HAK EDEN ALACAK Gebze Alaettin Kurt Stadı’nda saat 20:00’da başlayan antrenman öncesinde futbolcularını orta yuvarlakta toplayarak kısa bir toplantı yapan Teknik Direktör Maksut Ünlü, Gebzespor camiasının büyüklüğünden bahsederek futbolcularına formayı hak edenenin kazanacağını söyledi. ‘’Rekabet başarıyı getirir’’ diyen Ünlü, çok çalışmaları gerektiğini ve yeni sezona hazır bir şekilde girmeleri adına tüm futbolcularından özverili olmalarını istedi.
BAL temsilcimiz Gebzespor, yeni sezonun hazırlıklarına dün yapmış olduğu antrenmanla start verdi. 31 kişiden oluşan kadroyla sezonun ilk idmanını Alaettin Kurt Stadı’nda gerçekleştiren Mor Menekşeler, iddialı kadrosuyla yeni sezona bomba gibi girmenin hesaplarını yapıyor.

Gebzespor, 2015-2016 sezonunun hazırlıklarına start vererek ‘’Bismillah’’ dedi. Teknik Direktör Maksut Ünlü yönetiminde sezonun ilk antrenmanını gerçekleştiren mor beyazlılar, 31 kişiden oluşan kadroyla ilk çalışmasını yaptı. Sezonun ilk antrenmanında gözler şüphesiz yeni transferlerdeydi. Kaliteli ve ses getiren transferleriyle ilk kez görücüye çıkan Mor Menekşeler’in ilk antrenmanını Gebzesporlu yöneticilerin yanı sıra, moır beyazlı taraftarlar da takip ettiler.

ÜNLÜ: FORMAYI HAK EDEN ALACAK

Gebze Alaettin Kurt Stadı’nda saat 20:00’da başlayan antrenman öncesinde futbolcularını orta yuvarlakta toplayarak kısa bir toplantı yapan Teknik Direktör Maksut Ünlü, Gebzespor camiasının büyüklüğünden bahsederek futbolcularına formayı hak edenenin kazanacağını söyledi. ‘’Rekabet başarıyı getirir’’ diyen Ünlü, çok çalışmaları gerektiğini ve yeni sezona hazır bir şekilde girmeleri adına tüm futbolcularından özverili olmalarını istedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.