Menekşe üzdü

Spor 02.10.2016 - 18:32, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:31
 

Menekşe üzdü

Sezona büyük umutlarla başlayan BAL temsilcimiz Gebzespor, Tekirdağ deplasmanında Ergene Velimeşe’ye mağlup oldu: 1-0. Ligin ilk maçında Hereke’ye yenilen ve bu galibiyetin anlam kazanması için Velimeşe engelini kayıpsız geçmesi gereken mor-beyazlı ekip, 80’inci dakikada yediği şanssız golle rakibine 1-0 yenildi. Maça hızlı başlayan Tekirdağ ekibi ilk 15 dakikalık bölümde oldukça etkili olurken, savunmamız rakibin ataklarını başarıyla savuşturarak gol fırsatı vermedi. 15’inci dakikadan sonra oyuna ağırlığını koyan Gebze, Babacar’la yüzde yüzlük bir gol kaçırdı.  İkinci yarıda tüm hatlarıyla rakip kaleye yüklenen Gebzespor maçı kazanmak adına hırslı bir oyun ortaya koydu. Hereke maçında gibi son ana kadar maçı isteyen Menekşe gol aradığı dakikalarda topu kalesinde gördü. Ani gelişen Ergene Velimeşe atağında İlker Ataseven skoru 1-0’a getirdi. Geri kalan dakikalarda Gebzespor’un baskısı sonuç getirmedi ve maç ev sahibi takım Ergene Velimeşe lehine 1-0 sonuçlandı.

Sezona büyük umutlarla başlayan BAL temsilcimiz Gebzespor, Tekirdağ deplasmanında Ergene Velimeşe’ye mağlup oldu: 1-0. Ligin ilk maçında Hereke’ye yenilen ve bu galibiyetin anlam kazanması için Velimeşe engelini kayıpsız geçmesi gereken mor-beyazlı ekip, 80’inci dakikada yediği şanssız golle rakibine 1-0 yenildi.

Maça hızlı başlayan Tekirdağ ekibi ilk 15 dakikalık bölümde oldukça etkili olurken, savunmamız rakibin ataklarını başarıyla savuşturarak gol fırsatı vermedi. 15’inci dakikadan sonra oyuna ağırlığını koyan Gebze, Babacar’la yüzde yüzlük bir gol kaçırdı.  İkinci yarıda tüm hatlarıyla rakip kaleye yüklenen Gebzespor maçı kazanmak adına hırslı bir oyun ortaya koydu. Hereke maçında gibi son ana kadar maçı isteyen Menekşe gol aradığı dakikalarda topu kalesinde gördü. Ani gelişen Ergene Velimeşe atağında İlker Ataseven skoru 1-0’a getirdi. Geri kalan dakikalarda Gebzespor’un baskısı sonuç getirmedi ve maç ev sahibi takım Ergene Velimeşe lehine 1-0 sonuçlandı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.