Menekşenin gözü zirvede

Spor 01.12.2016 - 10:08, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:31
 

Menekşenin gözü zirvede

Gebzespor, lider Velimeşespor’un BAY geçtiği haftada Kartal Bulvarspor’u yenerek zirve yolunda dev bir adım atmak istiyor. Genç ve koşan rakibi karşısında 3 puan hesapları yapan mor beyazlılar, rakibini devirerek galibiyet serisini 3 maça çıkarmak istiyor.

Ligin 11.haftasında deplasmanda Kartal Bulvarspor ile karşı karşıya gelecek olan Gebzespor’da bu karşılaşmanın hazırlıkları sürüyor. Üst üste alınan galibiyetlerin ardından özgüveni yerine gelen mor beyazlılarda futbolcuların keyifli halleri yönetimi de bir hayli memnun ediyor. Teknik Direktör Erol Çağlın ve ekibinin futbolcularla yaptıkları mental toplantıların meyvalarını alan Gebzespor, son iki haftada gösterdiği performansla şampiyonluğun 1 numaralı favorisi olduğunu açıkça gösterdi. LİDER VELİMEŞE BAY GEÇİYOR BAL’a bu sezon çıkmasına rağmen Teknik Direktör Rıdvan Elmastaş ile başarılı skorla elde eden Kartal Bulvarspor karşısında zorlu bir 90 dakikaya çıkacak olan Mor Menekşeler, zor virajı kayıpsız geçerek Ergene Velimeşespor’un BAY olduğu haftadan kazançlı çıkmanın hesaplarını yapıyor. Devre sonuna kadar puan kaybı yaşamak istemeyen mor beyazlılar, kazanarak galibiyet serisini 3 maç çıkarmak istiyor.
Gebzespor, lider Velimeşespor’un BAY geçtiği haftada Kartal Bulvarspor’u yenerek zirve yolunda dev bir adım atmak istiyor. Genç ve koşan rakibi karşısında 3 puan hesapları yapan mor beyazlılar, rakibini devirerek galibiyet serisini 3 maça çıkarmak istiyor.

Ligin 11.haftasında deplasmanda Kartal Bulvarspor ile karşı karşıya gelecek olan Gebzespor’da bu karşılaşmanın hazırlıkları sürüyor. Üst üste alınan galibiyetlerin ardından özgüveni yerine gelen mor beyazlılarda futbolcuların keyifli halleri yönetimi de bir hayli memnun ediyor. Teknik Direktör Erol Çağlın ve ekibinin futbolcularla yaptıkları mental toplantıların meyvalarını alan Gebzespor, son iki haftada gösterdiği performansla şampiyonluğun 1 numaralı favorisi olduğunu açıkça gösterdi.

LİDER VELİMEŞE BAY GEÇİYOR

BAL’a bu sezon çıkmasına rağmen Teknik Direktör Rıdvan Elmastaş ile başarılı skorla elde eden Kartal Bulvarspor karşısında zorlu bir 90 dakikaya çıkacak olan Mor Menekşeler, zor virajı kayıpsız geçerek Ergene Velimeşespor’un BAY olduğu haftadan kazançlı çıkmanın hesaplarını yapıyor. Devre sonuna kadar puan kaybı yaşamak istemeyen mor beyazlılar, kazanarak galibiyet serisini 3 maç çıkarmak istiyor.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.