GEBZE BELEDİYESİ 18 MART İLANI

Meteoroloji uyardı!

30.05.2020 - 12:05, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:34
 

Meteoroloji uyardı!

Meteoroloji Genel Müdürlüğünden yapılan açıklamada sağanak yağmura karşı vatandaşların yarından itibaren tedbirli olması istendi. Meteoroloji Genel Müdürlüğü tarafından yapılan son değerlendirmelere göre yurdun kuzey, iç ve batı kesimlerinin parçalı ve çok bulutlu, Marmara'nın güney ve batısı, Batı Akdeniz'in iç kesimleri, Doğu Akdeniz'in Toroslar mevkisi, İç Anadolu'nun kuzey ve doğusu, Batı Karadeniz'in iç kesimleri, Orta Karadeniz, Doğu Karadeniz'in iç kesimleri ile Afyonkarahisar, Kütahya, Konya ve Sinop çevrelerinin sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı, diğer yerlerin az bulutlu ve açık geçeceği tahmin ediliyor. Kocaeli’de ise bugün parçalı bulutlu bir hava eklenirken hava sıcaklığı 24 derece olacak. Pazar gününden itibaren ise sıcaklıklarda çok büyük bir düşüş beklenmemesine rağmen, Perşembe gününe kadar yağmur bekleniyor.

Meteoroloji Genel Müdürlüğünden yapılan açıklamada sağanak yağmura karşı vatandaşların yarından itibaren tedbirli olması istendi.

Meteoroloji Genel Müdürlüğü tarafından yapılan son değerlendirmelere göre yurdun kuzey, iç ve batı kesimlerinin parçalı ve çok bulutlu, Marmara'nın güney ve batısı, Batı Akdeniz'in iç kesimleri, Doğu Akdeniz'in Toroslar mevkisi, İç Anadolu'nun kuzey ve doğusu, Batı Karadeniz'in iç kesimleri, Orta Karadeniz, Doğu Karadeniz'in iç kesimleri ile Afyonkarahisar, Kütahya, Konya ve Sinop çevrelerinin sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı, diğer yerlerin az bulutlu ve açık geçeceği tahmin ediliyor. Kocaeli’de ise bugün parçalı bulutlu bir hava eklenirken hava sıcaklığı 24 derece olacak. Pazar gününden itibaren ise sıcaklıklarda çok büyük bir düşüş beklenmemesine rağmen, Perşembe gününe kadar yağmur bekleniyor.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.