Meteoroloji Uyardı! Hafta Sonuna Dikkat!

Kocaeli 09.02.2018 - 13:55, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:32
 

Meteoroloji Uyardı! Hafta Sonuna Dikkat!

Kış şartlarına pek uygun gitmeyen hava şartları, önümüzdeki günlerde de devam edecek. Hafta sonu yağmur beklenirken, hava sıcaklıklarının da mevsim normallerinin üzerinde seyredeceği tahmin ediliyor. PAZAR ŞİDDETLİ YAĞMUR Kocaeli Meteoroloji Müdürlüğü’nün tahminlerine göre bugün hava parçalı bulutlu, yarın ise yağmurlu geçecek. Pazar günü yağmurun kuvvetli yağması bekleniyor. Pazartesi de yağışlı geçecek. Salı günü hava çok bulutlu, Sonraki günlerde havanın soğuması bekleniyor. En yüksek sıcaklık bugün 16, yarın 15, pazar 16, pazartesi 9, salı 10 derece civarında. Gece sıcaklıkları da 6-9 derece arasında değişecek

Kış şartlarına pek uygun gitmeyen hava şartları, önümüzdeki günlerde de devam edecek. Hafta sonu yağmur beklenirken, hava sıcaklıklarının da mevsim normallerinin üzerinde seyredeceği tahmin ediliyor.

PAZAR ŞİDDETLİ YAĞMUR

Kocaeli Meteoroloji Müdürlüğü’nün tahminlerine göre bugün hava parçalı bulutlu, yarın ise yağmurlu geçecek. Pazar günü yağmurun kuvvetli yağması bekleniyor. Pazartesi de yağışlı geçecek. Salı günü hava çok bulutlu, Sonraki günlerde havanın soğuması bekleniyor. En yüksek sıcaklık bugün 16, yarın 15, pazar 16, pazartesi 9, salı 10 derece civarında. Gece sıcaklıkları da 6-9 derece arasında değişecek

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.