GEBZE BELEDİYESİ 18 MART İLANI

Metro çalışmalarında patlatma yapılacak

Gebze 09.07.2020 - 12:52, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:34
 

Metro çalışmalarında patlatma yapılacak

Gebze-Darıca Metrosu’nun Mutlukent’te devam eden kazı çalışmaları patlatmalı olarak yapılacak. Gebze-Darıca Metrosu’nun Mutlukent’te devam eden kazı çalışmaları için patlatma yapılacak. Gebze Belediyesi, bölgede yaşayan vatandaşları sosyal medyadan yaptığı duyurularla uyardı. Gebze Belediyesi’nden yapılan açıklamada şu ifadelere yer verildi; “Mutlukent metro kazı alanında 09.07.2020 tarihinden itibaren saat 10.00-14.00 arasında her gün(Pazar günler hariç) patlatmalı kazı çalışması yapılacaktır. Patlatma başlamadan önce uyarı ve ikaz sirenleri çalacaktır.”  

Gebze-Darıca Metrosu’nun Mutlukent’te devam eden kazı çalışmaları patlatmalı olarak yapılacak.

Gebze-Darıca Metrosu’nun Mutlukent’te devam eden kazı çalışmaları için patlatma yapılacak. Gebze Belediyesi, bölgede yaşayan vatandaşları sosyal medyadan yaptığı duyurularla uyardı. Gebze Belediyesi’nden yapılan açıklamada şu ifadelere yer verildi; “Mutlukent metro kazı alanında 09.07.2020 tarihinden itibaren saat 10.00-14.00 arasında her gün(Pazar günler hariç) patlatmalı kazı çalışması yapılacaktır. Patlatma başlamadan önce uyarı ve ikaz sirenleri çalacaktır.”

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.