MHP baraj altı kalmayacak

Kocaeli 26.12.2017 - 12:52, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:32
 

MHP baraj altı kalmayacak

MHP İl Teşkilatı bir yıllık değerlendirme toplantısında buluştu. Toplantı da konuşan MHP İl Başkanı Aydın Ünlü, Bir yılda toplam 40 bölgeli 40*40 programı yaparak, Gebze’den Karamürsel’e kadar gidilmedik yer bırakmadıklarını ve yapılan bu çalışmalar sonucu MHP’nin baraj altında kalmayacağını söyledi.

Milliyetçi Hareket Partisi bir yıllık değerlendirme programını Imperial Park Otel de gerçekleştirdiği toplantı ile yaptı. MHP İl Başkanı Aydın Ünlü, İlçe Başkanları ve İl Yöneticilerinin katıldığı programda, MHP’nin ilimizde bir yıl boyunca gerçekleştirdiği çalışmalar ve saha programları katılımcılara anlatıldı, yeni yıl planları üzerine görüşüldü. SEÇİM TABİKAT SONUCU YÜKSELİŞ VAR Toplantıda bir yıllık çalışmaları ile ilgili değerlendirmelerde bulunan MHP İl Başkanı Aydın Ünlü: “Bir yılda toplam 40 bölgeli 40*40 programı yaptık. Gebze’nin Muallim Köyünden Kartepe’nin Sakarya il sınırı olan Eşmesine, Kandıra’nın Beylerbeyinden Karamürsel’in Akçat’ına kadar gidilmedik hiçbir bölge bırakmadık. Neden MHP, niçin MHP olduğunu ve liderimiz Devlet Bahçeli’nin önemini anlattık ve toplamda 200.000 kişiye dokunan bir MHP olduk. MHP Kocaeli İl Teşkilatı olarak 472 mahalle muhtarlarımıza giderek muhtar ve vatandaşlarımızın problemlerini dinledik. MHP Kocaeli teşkilatı 2019 seçim çalışmaları kapsamında 10 Aralık Pazar sabahı sandık görevlileri ve parti teşkilat üyeleri olarak okullarda görev başındaydık. 1 Kasım 23.650 oy 10.89, 7 Haziran 31.210 oy 14.82, Seçim tatbikat sonucu olarak; 42.397 oy 17.82 yükseliş olduğu gözüküyor. DAVA ARKADAŞLARIMIZI ÖNEMSİYORUZ MHP olarak yerel seçimlerde güçlü çıkacak bir yapıya sahibiz. Vatandaşımızı dinleyen, anlayan ve gönlüne giren bir parti olarak İzmit ilçe de sürpriz yapacak olan parti MHP’dir. MHP geçmiş dönemlerinde emeklerini esirgemeyen, davamıza bir ömür adamış insanlarımıza plaket ve madalyon verildi. Biz bugün ne yapıyorsak, zamanında onlar yaptı. Onları önemsiyoruz ve dava arkadaşlarımıza sahip çıkarak beraberliğimizi göstereceğiz. MHP Kocaeli İl Teşkilatı seçim atmosferine girmeden saha programları yapan, muhtarları ziyaret eden, STK’ları ziyaret eden, atanmış mahalle başkanlarını ziyaret eden, davaya adanmış bir ömür programı adı altında MHP’ye emek harcamış olan dava arkadaşlarını onurlandıracak bir çalışma programı yapmıştır. Bu çalışmalar seçim sattı maline girmeden yapılmıştır” ifadelerine yer verdi.
MHP İl Teşkilatı bir yıllık değerlendirme toplantısında buluştu. Toplantı da konuşan MHP İl Başkanı Aydın Ünlü, Bir yılda toplam 40 bölgeli 40*40 programı yaparak, Gebze’den Karamürsel’e kadar gidilmedik yer bırakmadıklarını ve yapılan bu çalışmalar sonucu MHP’nin baraj altında kalmayacağını söyledi.

Milliyetçi Hareket Partisi bir yıllık değerlendirme programını Imperial Park Otel de gerçekleştirdiği toplantı ile yaptı. MHP İl Başkanı Aydın Ünlü, İlçe Başkanları ve İl Yöneticilerinin katıldığı programda, MHP’nin ilimizde bir yıl boyunca gerçekleştirdiği çalışmalar ve saha programları katılımcılara anlatıldı, yeni yıl planları üzerine görüşüldü.

SEÇİM TABİKAT SONUCU YÜKSELİŞ VAR

Toplantıda bir yıllık çalışmaları ile ilgili değerlendirmelerde bulunan MHP İl Başkanı Aydın Ünlü: “Bir yılda toplam 40 bölgeli 40*40 programı yaptık. Gebze’nin Muallim Köyünden Kartepe’nin Sakarya il sınırı olan Eşmesine, Kandıra’nın Beylerbeyinden Karamürsel’in Akçat’ına kadar gidilmedik hiçbir bölge bırakmadık. Neden MHP, niçin MHP olduğunu ve liderimiz Devlet Bahçeli’nin önemini anlattık ve toplamda 200.000 kişiye dokunan bir MHP olduk. MHP Kocaeli İl Teşkilatı olarak 472 mahalle muhtarlarımıza giderek muhtar ve vatandaşlarımızın problemlerini dinledik. MHP Kocaeli teşkilatı 2019 seçim çalışmaları kapsamında 10 Aralık Pazar sabahı sandık görevlileri ve parti teşkilat üyeleri olarak okullarda görev başındaydık. 1 Kasım 23.650 oy 10.89, 7 Haziran 31.210 oy 14.82, Seçim tatbikat sonucu olarak; 42.397 oy 17.82 yükseliş olduğu gözüküyor.

DAVA ARKADAŞLARIMIZI ÖNEMSİYORUZ

MHP olarak yerel seçimlerde güçlü çıkacak bir yapıya sahibiz. Vatandaşımızı dinleyen, anlayan ve gönlüne giren bir parti olarak İzmit ilçe de sürpriz yapacak olan parti MHP’dir. MHP geçmiş dönemlerinde emeklerini esirgemeyen, davamıza bir ömür adamış insanlarımıza plaket ve madalyon verildi. Biz bugün ne yapıyorsak, zamanında onlar yaptı. Onları önemsiyoruz ve dava arkadaşlarımıza sahip çıkarak beraberliğimizi göstereceğiz. MHP Kocaeli İl Teşkilatı seçim atmosferine girmeden saha programları yapan, muhtarları ziyaret eden, STK’ları ziyaret eden, atanmış mahalle başkanlarını ziyaret eden, davaya adanmış bir ömür programı adı altında MHP’ye emek harcamış olan dava arkadaşlarını onurlandıracak bir çalışma programı yapmıştır. Bu çalışmalar seçim sattı maline girmeden yapılmıştır” ifadelerine yer verdi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.