MHP’de dava açıldı

Siyaset 27.10.2020 - 16:06, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:35
 

MHP’de dava açıldı

Geçtiğimiz aylarda, bir vatandaş oteline ruhsat alması için MHP Kocaeli İl Başkanı Aydın Ünlü'ye 30 bin TL verdiği iddiasını, MHP Kocaeli İl Sekreteri İzzet Erdem'le yaptığı görüşmeyi videoya alması ve sonrasında bu videonun çeşitli sosyal medya hesaplarında paylaşılması sonucu yer yerinden oynamıştı. Çok beklenen dava ise önceki gün itibariyle açıldı. Bahadır Bostancı adında bir vatandaşın oteli için ruhsat aldırmak istemesi üzerine MHP Kocaeli İl Başkanı Aydın Ünlü'ye 30 bin TL verdiğini iddia ettiği, MHP Kocaeli İl Sekreteri İzzet Erdem ile görüştüğü sırada kayda aldığı videoyu paylaşması sonucu yer yerinden oynamıştı. Olay gündeme ilk geldiğinde MHP Kocaeli İl Başkanlığı tarafından yapılan açıklamalarda videonun montaj olduğu iddia edilmiş ve videoyu yayınlayanlar FETÖ'cülükle suçlanmıştı. Hemen akabinde ise MHP Genel Merkezi'nden gelen müfettişler MHP İl Sekreteri İzzet Erdem'i görevden almıştı.  DAVA SÜRECİ BAŞLADI Dava açılıp açılmayacağı merakla beklenen dava dosyası Kocaeli 2. Asliye Ceza Mahkemesi 26 Ekim Pazartesi günü açıldı. Kocaeli 2. Asliye Ceza Mahkemesi’nde görülecek 2020/1041 ceza dava dosyasında Bahadır Bostancı müşteki olarak, MHP Kocaeli İl Başkanı Aydın Ünlü ile dönemin il sekreteri İzzet Erdem ise sanık olarak yer alacak.

Geçtiğimiz aylarda, bir vatandaş oteline ruhsat alması için MHP Kocaeli İl Başkanı Aydın Ünlü'ye 30 bin TL verdiği iddiasını, MHP Kocaeli İl Sekreteri İzzet Erdem'le yaptığı görüşmeyi videoya alması ve sonrasında bu videonun çeşitli sosyal medya hesaplarında paylaşılması sonucu yer yerinden oynamıştı. Çok beklenen dava ise önceki gün itibariyle açıldı.

Bahadır Bostancı adında bir vatandaşın oteli için ruhsat aldırmak istemesi üzerine MHP Kocaeli İl Başkanı Aydın Ünlü'ye 30 bin TL verdiğini iddia ettiği, MHP Kocaeli İl Sekreteri İzzet Erdem ile görüştüğü sırada kayda aldığı videoyu paylaşması sonucu yer yerinden oynamıştı. Olay gündeme ilk geldiğinde MHP Kocaeli İl Başkanlığı tarafından yapılan açıklamalarda videonun montaj olduğu iddia edilmiş ve videoyu yayınlayanlar FETÖ'cülükle suçlanmıştı. Hemen akabinde ise MHP Genel Merkezi'nden gelen müfettişler MHP İl Sekreteri İzzet Erdem'i görevden almıştı. 

DAVA SÜRECİ BAŞLADI

Dava açılıp açılmayacağı merakla beklenen dava dosyası Kocaeli 2. Asliye Ceza Mahkemesi 26 Ekim Pazartesi günü açıldı. Kocaeli 2. Asliye Ceza Mahkemesi’nde görülecek 2020/1041 ceza dava dosyasında Bahadır Bostancı müşteki olarak, MHP Kocaeli İl Başkanı Aydın Ünlü ile dönemin il sekreteri İzzet Erdem ise sanık olarak yer alacak.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.