GEBZE BELEDİYESİ 18 MART İLANI

MHP’DEN MUHTEŞEM GENÇLİK KONSERİ

Kocaeli 22.06.2018 - 12:15, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:33
 

MHP’DEN MUHTEŞEM GENÇLİK KONSERİ

MHP Kocaeli Milletvekili Saffet Sancaklı’nın 24 Haziran seçimlerine sayılı saatler kala Kocaeli’nde düzenlediği Merve Özbey ve Erdem Kınay konseri yoğun bir ilgi ile karşılandı.

İzmit Anıt Park’ta önceki gece düzenlenen gençlik konserine gençler yoğun ilgi gösterdi. Düzenlenen gençlik konserinden önce MHP Kocaeli Milletvekili Saffet Sancaklı, MHP Kocaeli İl Başkanı Aydın Ünlü ve beraberindeki ilçe başkanları İzmit Yürüyüş yolunda, seçim yasağına sayılı saatler kala broşür dağıttı. MHP’li ekip, vatandaşlara broşür dağıtarak Cumhur İttifakı’nın önemini anlattı. Sancaklı aynı zamanda vatandaşlarla sohbet ederek, Cumhur İttifakı’nın adayı Recep Tayyip Erdoğan’a, milletvekili seçimlerinde de partisi MHP’ye oy istedi.     KONSERE BÜYÜK İLGİ Gerçekleşen broşür dağıtımının ardından İzmit Anıt Park’ta muhteşem bir konsere imza atıldı. MHP Kocaeli Milletvekili Saffet Sancaklı tarafından organize edilen Erdem Kınay ve Merve Özbey konseri gençler tarafından büyük ilgi ile takip edildi. Konser alanını dolduran gençler, MHP Kocaeli Milletvekili Saffet Sancaklı’ya büyük ilgi göstererek fotoğraf çekindiler. Düzenlenen konsere MHP tarafından da yoğun ilgi göstererek MHP Kocaeli Teşkilatları tam kadro katıldı. Konsere MHP Kocaeli İl Başkanı Aydın Ünlü’nün yanı sıra, MHP Kocaeli milletvekili adayları, ilçe başkanları, ülkü ocakları başkanları ve vatandaşlar katıldı. “SAFFET ABİYE TEŞEKKÜR EDERİM” Konser öncesinde MHP Kocaeli Milletvekili Saffet Sancaklı bir konuşma yaptı. MHP’li Sancaklı, “Bu konseri düzenlemeden önce Kocaelili gençlerimize sorduk; ‘Sizin için hangi ünlüyü getirelim?’ Gençlerimizin isteklerine dayanarak Merve Özbey ve Erdem Kınay’ı Kocaelili gençlerimiz ile buluşturduk. Konserimizde bütün sene yorulan öğrenciler ve seçim çalışmalarında yorulan bizler eğlenerek bu yorgunluğumuzu attık. Ulu önder Atatürk'ün kurmuş olduğu Türkiye Cumhuriyetine sahip çıkın gençler. Onun ilkelerinde yürüyelim. Başka hiç bir kılavuza gerek yok.” dedi. Merve Özbey ise konser esnasında, “Saffet abimize teşekkür ederiz. Bizi Kocaelili gençler ile buluşturdu. Teşekkürler Kocaeli.” diye konuştu. KÜBRA AKABALI
MHP Kocaeli Milletvekili Saffet Sancaklı’nın 24 Haziran seçimlerine sayılı saatler kala Kocaeli’nde düzenlediği Merve Özbey ve Erdem Kınay konseri yoğun bir ilgi ile karşılandı.

İzmit Anıt Park’ta önceki gece düzenlenen gençlik konserine gençler yoğun ilgi gösterdi. Düzenlenen gençlik konserinden önce MHP Kocaeli Milletvekili Saffet Sancaklı, MHP Kocaeli İl Başkanı Aydın Ünlü ve beraberindeki ilçe başkanları İzmit Yürüyüş yolunda, seçim yasağına sayılı saatler kala broşür dağıttı. MHP’li ekip, vatandaşlara broşür dağıtarak Cumhur İttifakı’nın önemini anlattı. Sancaklı aynı zamanda vatandaşlarla sohbet ederek, Cumhur İttifakı’nın adayı Recep Tayyip Erdoğan’a, milletvekili seçimlerinde de partisi MHP’ye oy istedi.

 

 

KONSERE BÜYÜK İLGİ

Gerçekleşen broşür dağıtımının ardından İzmit Anıt Park’ta muhteşem bir konsere imza atıldı. MHP Kocaeli Milletvekili Saffet Sancaklı tarafından organize edilen Erdem Kınay ve Merve Özbey konseri gençler tarafından büyük ilgi ile takip edildi. Konser alanını dolduran gençler, MHP Kocaeli Milletvekili Saffet Sancaklı’ya büyük ilgi göstererek fotoğraf çekindiler. Düzenlenen konsere MHP tarafından da yoğun ilgi göstererek MHP Kocaeli Teşkilatları tam kadro katıldı. Konsere MHP Kocaeli İl Başkanı Aydın Ünlü’nün yanı sıra, MHP Kocaeli milletvekili adayları, ilçe başkanları, ülkü ocakları başkanları ve vatandaşlar katıldı.

“SAFFET ABİYE TEŞEKKÜR EDERİM”

Konser öncesinde MHP Kocaeli Milletvekili Saffet Sancaklı bir konuşma yaptı. MHP’li Sancaklı, “Bu konseri düzenlemeden önce Kocaelili gençlerimize sorduk; ‘Sizin için hangi ünlüyü getirelim?’ Gençlerimizin isteklerine dayanarak Merve Özbey ve Erdem Kınay’ı Kocaelili gençlerimiz ile buluşturduk. Konserimizde bütün sene yorulan öğrenciler ve seçim çalışmalarında yorulan bizler eğlenerek bu yorgunluğumuzu attık. Ulu önder Atatürk'ün kurmuş olduğu Türkiye Cumhuriyetine sahip çıkın gençler. Onun ilkelerinde yürüyelim. Başka hiç bir kılavuza gerek yok.” dedi. Merve Özbey ise konser esnasında, “Saffet abimize teşekkür ederiz. Bizi Kocaelili gençler ile buluşturdu. Teşekkürler Kocaeli.” diye konuştu.

KÜBRA AKABALI

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.