MHP’den STK atağı!

03.02.2016 - 15:08, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:31
 

MHP’den STK atağı!

Milliyetçi Hareket Partisi Kocaeli İl Teşkilatı 1 Şubat 2015 tarihinde gerçekleştirilen Milliyetçi Hareket Partisi 11. Olağan Kongresi sonucunda görev gelen Aydın Ünlü ve yönetimi 1. yılını doldurduktan sonra bir değerlendirme toplantısı gerçekleştirdi.

 MHP İl Başkanı Aydın Ünlü, il yönetimi ve divandan istifa eden tek muhalif Erkan Azeri’de katıldı. Toplantıda konuşan İl Başkanı Aydın Ünlü, “Kırmızı çizgilerimize saygı duyan anayasamızın ilk dört maddesine ayetlerimiz gibi sahip çıkan herkese kapılarımız sonuna kadar açıktır” dedi.  KÜRSAT KURULUYOR Programda bir konuşma gerçekleştiren Milliyetçi Hareket Partisi İl Başkanı Aydın Ünlü, “Türk Milliyetçilerini ve ülkü dünya görüşüne sahip tüm gönüldaşlarımızı belirli bir plan doğrultusunda  teşkilatlandırıyoruz. KÜRSAT (Kocaeli Üretken Şuurlu Aktif Tabipler) Derneği'ni kuruyoruz. Eski İl Başkan Yardımcımız Dr. Ayhan Arpacı başkanlığında 1 kasım seçimlerinde milletvekili adayımız Dr. Serdar Kaman’ın destekleri ile derneğimizin kuruluş çalışmaları başlamıştır.  2 YENİ STK DAHA Sözlerinin devamında 2 yeni STK müjdesi daha veren Ünlü, “Türk Hukuk Enstüsü (THE) İl Başkan Yardımcımız Havva Köse Başkanlığı’nda, KOMİAD (Kocaeli Müteşebbis İş Adamları Derneği) Gürcan Kolay başkanlığında kuruluyor. Hedef daha güçlü bir MHP ve tüm toplumun değişik sosyal çevrelerden insanlarımızın destek verdiği MHP… Biz söz verdik her yerde her platformda olacağız diye. Sözümüzü tutuyoruz. Kırmızı çizgilerimize saygı duyan anayasamızın ilk dört maddesine ayetlerimiz gibi sahip çıkan herkese kapılarımız sonuna kadar açıktır” diyerek sözlerini noktaladı.
Milliyetçi Hareket Partisi Kocaeli İl Teşkilatı 1 Şubat 2015 tarihinde gerçekleştirilen Milliyetçi Hareket Partisi 11. Olağan Kongresi sonucunda görev gelen Aydın Ünlü ve yönetimi 1. yılını doldurduktan sonra bir değerlendirme toplantısı gerçekleştirdi.

 MHP İl Başkanı Aydın Ünlü, il yönetimi ve divandan istifa eden tek muhalif Erkan Azeri’de katıldı. Toplantıda konuşan İl Başkanı Aydın Ünlü, “Kırmızı çizgilerimize saygı duyan anayasamızın ilk dört maddesine ayetlerimiz gibi sahip çıkan herkese kapılarımız sonuna kadar açıktır” dedi.

 KÜRSAT KURULUYOR

Programda bir konuşma gerçekleştiren Milliyetçi Hareket Partisi İl Başkanı Aydın Ünlü, “Türk Milliyetçilerini ve ülkü dünya görüşüne sahip tüm gönüldaşlarımızı belirli bir plan doğrultusunda  teşkilatlandırıyoruz. KÜRSAT (Kocaeli Üretken Şuurlu Aktif Tabipler) Derneği'ni kuruyoruz. Eski İl Başkan Yardımcımız Dr. Ayhan Arpacı başkanlığında 1 kasım seçimlerinde milletvekili adayımız Dr. Serdar Kaman’ın destekleri ile derneğimizin kuruluş çalışmaları başlamıştır.

 2 YENİ STK DAHA

Sözlerinin devamında 2 yeni STK müjdesi daha veren Ünlü, “Türk Hukuk Enstüsü (THE) İl Başkan Yardımcımız Havva Köse Başkanlığı’nda, KOMİAD (Kocaeli Müteşebbis İş Adamları Derneği) Gürcan Kolay başkanlığında kuruluyor. Hedef daha güçlü bir MHP ve tüm toplumun değişik sosyal çevrelerden insanlarımızın destek verdiği MHP… Biz söz verdik her yerde her platformda olacağız diye. Sözümüzü tutuyoruz. Kırmızı çizgilerimize saygı duyan anayasamızın ilk dört maddesine ayetlerimiz gibi sahip çıkan herkese kapılarımız sonuna kadar açıktır” diyerek sözlerini noktaladı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.